Olimpiai felkészüléshez szükséges eszközök beszerzése


Olimpiai felkészüléshez szükséges eszközök beszerzése

A Magyar Vitorlás Szövetség 100%-os tulajdonában álló Magyar Vitorlás Akadémia NKft közbeszerzési eljárást kíván lefolytatni, melynek célja az olimpiai felkészüléshez szükséges eszközök beszerzése. Az „Olimpiai felkészüléshez szükséges eszközök beszerzése” tárgyú, KÉ 7087/2017. számú Kbt. 117. § szerinti közbeszerzési eljáráshoz kapcsolódó dokumentumok innen tölthetőek le:


Tisztelt Ajánlattevők!

Az Ajánlatkérőnek a közbeszerzési dokumentumok kiadásával az a célja, hogy a Tisztelt Ajánlattevők előtt egyértelműek legyenek az érvényes ajánlattétel követelményei, az Ajánlattevők a lehető legjobb ajánlatot tehessék meg és az egységes tartalmú ajánlatok előírása könynyítse az értékelés folyamatát. Az érvényes ajánlattétel elősegítése érdekében az Ajánlatkérőnek az a kérése, hogy az Ajánlattevők a közbeszerzési dokumentumokat, annak mellékleteit figyelmesen tanulmányozzák és ajánlatukat az ebben foglalt formai és tartalmi követelményeknek megfelelően készítsék el.

MÓDOSÍTÁS

A Magyar Vitorlás Akadémia Nonprofit Kft. (8230 Balatonfüred, Zákonyi Ferenc utca 8.) „Olimpiai felkészüléshez szükséges eszközök” tárgyban, a közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvény (továbbiakban: Kbt.) Harmadik rész, XVII. fejezet 112. § (1) bekezdés a) pontja szerinti eljárás indított. Az eljárást megindító felhívás a Közbeszerzési Értesítő 2017/83. számában, 2017. május 23. napján, KÉ 7087/2017. számon jelent meg.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az eljárás során ajánlatkérő KÉ 7869/2017. számon az eljárást megindító felhívás módosítására vonatkozó hirdetményt adott fel.

Tájékoztatjuk Önöket továbbá, hogy az eljárás során beérkezett kiegészítő tájékoztatások megválaszolása folyamatban van, a kiegészítő tájékoztatás Ajánlatkérő a Kbt. szerinti határidőben megadja.

Módosított ajánlattételi határidő: 2017. június 8 11:00 óra

Az ajánlatok benyújtásának címe: Magyar Vitorlás Akadémia Nonprofit Kft. (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. (Magyar Sport Háza) IV. emelet 402.

Az eljáráshoz kapcsolódó módosított dokumentumok

Az eljáráshoz kapcsolódó dokumentumok:


Csatolt fájlok