Videógaléria

video

Klasszikusan köszöntötte a Klasszikus Flotta az olimpiai csapatot!

Impozáns környezetben, a Kereked Klasszikus Kupa szombati versenynapja után megtartott gálavacsorán találkozhattak a vitorlázók a magyar olimpiai csapat tagjaival, elutazásuk előtt. Nagy szerepe van a Kereked Vitorlás Klub, Toronyi András, valamint a Magyar Vitorlás Szövetség együttműködésének abban, hogy az olimpiai csapat Csopakra érkezett. Az eseményen ott volt Berecz Zsombor, Érdi Mária, Kelemen Tamás, Fluck Benedek és Böröcz Bence is, akik elmondták, hogy mit várnak az ötkarikás játékoktól és gyakorlatilag itt búcsúztak el a hazai vitorlás társadalomtól, hiszen hamarosan útra kelnek, hogy a magyar színeket képviseljék az idei esztendő legnagyobb sporteseményén, az ötkarikás játékokon Tokióban. Ladányi János videója az eseményről.

video

Ilyen volt a MET Klasszikus Kupa!

Korábban már írtunk arról, hogy egy kiváló versennyel kezdődött az idei Klasszikus Versenysorozat örökös vándordíjáért folyó küzdelem. A MET Klasszikus Kupán mind az öt kiírt futamot sikerült megrendeznie a Spartacus Vitorlás Egylet rendezőgárdájának, túlzás nélkül ideális körülmények között. Az írás után most jöjjön egy olyan összefoglaló, ami alapján mindenki láthatja majd, hogy milyen tökéletes időben versenyezhettek a Klasszikusok. A videót Ladányi János készítette.

video

lyen volt a Balatoni Évadnyitó 878 co. Nagydíj

Akik részt vettek a versenyen, azoknak azért, akik viszont csak a hírekben olvashattak arról, hogy milyen volt, azoknak pedig azért lesz nagyon érdekes a Balatoni Évadnyitó 878 co. Nagydíj összefoglaló filmje. Így látta a versenyt Ladányi János, a film készítője.

video

Fordulatokban gazdag verseny volt a Balatoni Évadnyitó 878 co. Nagydíj!

Összefoglaló rövidfilm a szezonkezdésről. Az operatőr Ladányi János volt.

video

ILYEN VOLT A RENDHAGYÓ VITORLABONTÓ ÜNNEPSÉG!

A koronavírus járvány miatt, óvatosságból csak nagyon szűk körű vitorlabontó ünnepséggel kezdődött a szezon a Balatonon. Az eseményen beszédet mondott dr. Kontrát Károly, parlamenti államtitkár, dr. Bóka István, Balatonfüred polgármestere, Gerendy Zoltán, a Magyar Vitorlás Szövetség elnöke, valamint Holczhauser András az MVSZ főtitkára is. Az idei vitorlabontó ünnepségről készült rövidfilmet Ladányi János készítette.

video

Túl van az első edzéseken az SSL Gold Cup-ra készülő magyar csapat

2020. október 23-án, a bemutatkozó sajtótájékoztatóval vált hivatalossá, hogy magyar csapat is lesz a nemzetek közötti vitorlásversenyen, amelyet először 2022-ben rendeznek majd meg. Az SSL GOLD CUP az első vitorlázó világbajnokság, ahol 144 nemzetnek lesz lehetősége arra, hogy egyenlő feltételek mellett összemérhesse tudását. A verseny alapeleme ugyanis az, hogy a csapatok egyforma hajókkal, eszközökkel, felszereléssel rendelkeznek majd, így valóban a csapatok közötti különbség dönt majd a futamokon.

video

Őszi Pünkösdi Regatta 2020

Bár az előrejelzések vészjóslóak voltak, végül azonban a szezon talán legkülönlegesebb és legszebb hétvégéjét tölthették vízen azok, akik részt vettek az Őszi Pünkösdi Regattán. A szombat izgalmasan indult, majd nagy fordulatokat hozott, míg a vasárnap a lehető legideálisabb körülmények között zajlott. Aki ott volt annak azért, aki pedig nem tudott ott lenni, annak azért érdemes megnéznie a versenyről készült összefoglaló kisfilmet. az operatőr ezúttal is Ladányi János volt.

video

Félszigetkerülő Széchenyi István Emlékverseny BDO Nagydíj összefoglaló film

Vannak, akiknek a szezon zárása, de olyanok is vannak, akiknek az őszi versenyek kezdete volt a szombati Félszigetkerülő Széchenyi István Emlékverseny BDO Nagydíj. Amiben biztos, hogy egyformán gondolkoznak a vitorlázók, hogy örömmel nézik meg a verseny rövid összefoglaló filmjét, amelyet Ladányi János készített. A gyönyörű őszi napsütésben több mint 220 hajó ért célba. Az abszolút verseny győztese a Principessa lett, a No1 és a Trentasette előtt.

Támogatóink: