Videógaléria

video

15. Kékpántlika EGIS Nagydíj - videó

A Magyar Vitorlás Szövetség 2022. július 10-én rendezte meg a gyerkeek "Kékszalagját", a 15. Kékpántlika EGIS Nagydíjat.

video

Nagyhajós Országos Bajnokság 2021 összefoglaló film

Jó széllel, jó hangulatban telt zajlott le a Nagyhajós Bajnokság.

video

Olimpikonok fogadása - összefoglaló film

Írni már írtunk arról, hogy milyen volt. Most azonban megnézhetitek Ladányi János összefoglalóját az olimpikonok fogadásáról. A filmet köszönjük, az olimpikonoknak pedig szívből gratulálunk.

video

Ilyen volt az 53. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj - összefoglaló film

Eufórikus a hangulat sportágunkban, hiszen Berecz Zsombor fantasztikus teljesítményt nyújtva ezüstérmes lett az olimpián, megszerezve a magyar vitorlássport legfényesebben csillogó ötkarikás érmét, de büszkék vagyunk Érdi Mária 13. és Vadnai Benjamin 18. helyezésére is. Az elmúlt napok híreit egyértelműen az olimpiai hírek szolgáltatták, de most itt az idő egy kis időutazásra, mégpedig néhány hetet visszafelé. Elkészült ugyanis az 53. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj összefoglaló filmje. Köszönet érte Ladányi Jánosnak és csapatának.

video

Berecz Zsombor olimpiai ezüstérmes!

Berecz Zsombor az M4 Sportnak nyilatkozott a megnyert éremfutama után, ami ezüstérmet jelentett számára.

video

Klasszikusan köszöntötte a Klasszikus Flotta az olimpiai csapatot!

Impozáns környezetben, a Kereked Klasszikus Kupa szombati versenynapja után megtartott gálavacsorán találkozhattak a vitorlázók a magyar olimpiai csapat tagjaival, elutazásuk előtt. Nagy szerepe van a Kereked Vitorlás Klub, Toronyi András, valamint a Magyar Vitorlás Szövetség együttműködésének abban, hogy az olimpiai csapat Csopakra érkezett. Az eseményen ott volt Berecz Zsombor, Érdi Mária, Kelemen Tamás, Fluck Benedek és Böröcz Bence is, akik elmondták, hogy mit várnak az ötkarikás játékoktól és gyakorlatilag itt búcsúztak el a hazai vitorlás társadalomtól, hiszen hamarosan útra kelnek, hogy a magyar színeket képviseljék az idei esztendő legnagyobb sporteseményén, az ötkarikás játékokon Tokióban. Ladányi János videója az eseményről.

video

Ilyen volt a MET Klasszikus Kupa!

Korábban már írtunk arról, hogy egy kiváló versennyel kezdődött az idei Klasszikus Versenysorozat örökös vándordíjáért folyó küzdelem. A MET Klasszikus Kupán mind az öt kiírt futamot sikerült megrendeznie a Spartacus Vitorlás Egylet rendezőgárdájának, túlzás nélkül ideális körülmények között. Az írás után most jöjjön egy olyan összefoglaló, ami alapján mindenki láthatja majd, hogy milyen tökéletes időben versenyezhettek a Klasszikusok. A videót Ladányi János készítette.