Vitorlázó Lányok Figyelem!

Egy jó fotó most a kékszalag legmenőbb csapatainak fedélzetére repíthet benneteket! Kivételes vitorlás élményeket nyerhettek a Women On Water Hungary fotójátékával! 

Tölts fel egy vitorlázós képet vagy videót az instagramra vagy a játék oldalára a facebookon "Women On Water - Nők a fedélzeten" témában, használd a #wowpillanatok és a #roostergirls hashtaget a posztban, és nyerd meg az értékes ajándékokat és kivételes katamarán élményeket! 

A játék oldala a @womenonwaterhungary facebook oldalán a WOW Pillanatok menüpont alatt található
 
DÍJAK:
WOW x Rooster Technikai felsők és élményvitorlázás az élvonalbeli Decision 35 csapatokkal, úgy mint a Litkey Farkas kormányozta PreVital, a tavalyi Kékszalag győztes Racing Django és az új D35 versenyző MKB-Prospex Team! 
 
OPTIMIST KÜLÖNDÍJ:

A legjobb Optimistes képek feltöltői különdíjban részesülnek: a nyerő élmény itt is egy vitorlázás, ezúttal a New Black Jack D35 fedélzetén, amit Virág Flóra fog kormányozni, valamint a nyertes egy Limited Edition Rooster nyakvédővel is gazdagabb lesz - további nyeremények egy WOW edition OP ponyva és egy WOW x Gottifredi Maffioli OP shot is a Quantum Sails Hungary és a Lakepro Rigging jóvoltából.

MÉG TÖBB NYEREMÉNY:Érdemes több képet is feltölteni, hiszen nem csak a végeredmény számít, hanem időszaki nyerteseket is hirdetünk. A játék időtartama alatt 4 alkalommal időszaki 1. helyezett győzteseket is hirdetünk. Az adott időszakban feltöltött és az adott időszak végéig a legtöbb like-ot begyűjtött fotó tulajdonosa egy WOW x Rooster mentőmellényre húzható BIB-et nyer!

TOVÁBBI RÉSZLETEK ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT itt olvasható:

https://porthole.hu/cikk/12796-egy-jo-foto-most-a-legnagyobb-katamaranok-fedelzetere-visz

Fotó: Szántó Áron/MVSz

Támogatóink: