Újabb futamok az Országos Bajnokságokon!

Újabb jó napon vannak túl a NAU330 Országos Bajnokságon és az Összevont Cirkálók balatonfüredi versenyén is. Mindkét pályán három-három futamot sikerült lebonyolítani a pénteki napon. Nem volt ilyen szerencsés a Monautix OB rendezője, ugyanis a gyenge szél miatt pénteken a 8M OD, a J/24, és a SUDÁR REGATTA osztályoknak csak egy érvényes futammal folytatódott a bajnoksága.

Balatonföldváron, a NAU330 Országos Bajnokságon öt futam után is a Kicsim (Böjte Richárd/AVIS SE) vezet, és nincs változás a BYC rendezésében zajló Monautix OB-n sem, ahol három futam után 8M OD osztályban a Viper AmericanCrew (Oroszlán Péter/BYC), J/24-ben a J/spot (Scholtz Imre/Ocean Sailing SE, TVSE), Sudár Regattában pedig a Pontilla (Vigh András/Balatoni YC, SVE) áll az első helyen.

A Monautix 8M OD, J/24 ÉS SUDÁR REGATTA ORSZÁGOS BAJNOKSÁG eredményei megtekinthetőek az alábbi linken:
https://bit.ly/34HXVSh

A NAU330 ORSZÁGOS BAJNOKSÁG részletes eredményei pedig az alábbi linken találhatóak:
https://bit.ly/31EZdLO

Az Összevont Cirkáló Magyar Bajnokságot 4 futam után a Kishamis (Hrehuss György/VSC) vezeti a Tramontana (Kellermayer Sándor/TRYC) előtt, a harmadik helyen a Talizmán (Hónig Péter/TVSK) áll. A Benacsek Jenő Emlékversenyen az eddigi összes futamot megnyerő és nagyon magabiztosan vitorlázó Nemere II. (Pallay Tibor/Balatoni YC) áll az első helyen, a második helyről a Lillafüred (Gál András Levente/ESK), a harmadikról pedig a Sirocco (Cittel Lajos/MTDSC) várja a folytatást.

Támogatóink: