Továbbra is a Kishamis és a Nemere II. vezet a klasszikusoknál!

Szombaton reggel 7:30 órakor kormányosi értekezlettel indult az Összevont Cirkáló Magyar bajnokág, és Benacsek Jenő Emlékverseny harmadik napja. A várt reggeli, keleti szél sajnos nem érkezett meg, így Náray Vilmos versenyvezető a halasztás mellett döntött. Nem sokkal dél után a mezőny kihajózott és 2 órakor elindult az ötödik futam.

Az Összevont Cirkálóknál éles verseny alakult ki a Kishamis és a Tramontana között, melyet végül néhány másodperces előnnyel a Trami nyert meg. A 75-ös cirkálók versenyében az ötödik futamot a Lillafüred nyert meg, Gál András Leventével a kormánynál. Némi halasztást követően a gyengülő szélben tudott elrajtolni a hatodik futam, két korai rajtos hajóval, akik a javítást követően szépen javítva a harmadik és negyedik helyen értek célba. A versenyzőket a kikötést követően - a már szokásos - stég-party várta, melyet ezúttal a 40-es cirkálók biztosítottak. 

Az Összevont Cirkáló Magyar Bajnokságot - hat futam után - továbbra is a Kishamis vezeti. A Talizmán feljött a második helyre, a harmadik pedig jelenleg a Tramontana. A Benacsek Jenő Emlékversenyen – szintén hat futamot követően - az élen a Nemere II. áll, mögötte pedig Lillafüred, Sirocco a sorrend.

Eredmények a csatolmányban:


Csatolt fájlok:

Támogatóink: