Szerencsésen megérkeztek, holnap már edzeni is tudnak olimpikonjaink!

Tegnap megérkezett az olimpia helyszínére a magyar vitorlás csapat is. Bár az utazás nem okozott nagy kihívást senkinek szerencsére, ám az országba belépésnél nem volt mindenki fortuna kegyeltje. A csapatvezető Kelemen Tamás például hét órát várakozott, miután a leszállást követően elindulhatott a szállásra. A sportolóknak ennyire nem volt macerás a belépés, ami mindenképpen jó hír.  

„A mai napon már sokat haladtunk előre. Átvettük a hajókat, regisztráltuk a motorosokat, így minden készen áll arra, hogy a holnapi napon már edzéseken vehessenek részt a versenyzők. Berecz Zsombinak még kell egy kicsit dolgoznia a hajójával, de Érdi Mária és a Vadnai-testvérek már a vízen kezdhetik majd a napot. Egyelőre a tervek szerint haladunk.” – mondta Kelemen Tamás csapatvezető, akit a helyszínen értünk utol.

Csapatunk szállásán sem fog múlni semmi, ami viszont még nagyon döcögősen megy, hogy a helyiek sincsenek tisztában azzal, hogy a koronavírus elleni védekezés miatt meghozott szabályokat hogyan tartsák, illetve tartassák be a résztvevőkkel. Ahogy Kelemen Tamás fogalmazott: reméljük, hogy ebbe is belerázódnak majd hamarosan.



Támogatóink: