Sportorvosi vizsgálat: könnyen lehet időpontot foglalni!

Budapesten, Veszprémben, Balatonfüreden és Siófokon is várják azokat a vitorlázókat, akik szeretnék meghosszabbítani sportorvosi engedélyüket.

Bár a járványügyi helyzet miatt néhány hete csak szigorú óvintézkedések mellett indulhattak újra a vizsgálatok, jelenleg már sokkal egyszerűbben és gyorsabban lehet elintézni a versenyzéshez szükséges engedélyt.

Budapesten az Országos Sportegészségügyi Intézet fogadja a sportolókat. A rendkívül egyszerű online ügyintézésnek köszönhetően nagyon gyorsan időponthoz juthatnak az érdeklődők. A bejelentkezés a https://online.osei.hu/bejelentkezes oldalon érhető el, az alábbi videóban pedig a további lépésekről látható tájékoztatás.

A siófoki rendelő is tárt karokkal várja a sportolókat. Tájékoztatásuk szerint, a hétfőn, szerdán, valamint pénteken 13.00 és 15.00 óra közötti rendelési időben, akár már a bejelentkezés napján tudnak szabad időpontot adni. Fontos, hogy a bejelentkezés itt telefonon történik, és rendelési időben (H, Sz, P: 13.00-15.00) fogadják a hívásokat. Cím: 8600 Siófok, Petőfi Sándor u. 1-3., telefonszám: 84/322-020.

A balatonfüredi és veszprémi sportorvosi vizsgálatra a 88/444-120-as telefonszámon lehet bejelentkezni. Három, négy munkanappal későbbre biztosan találnak itt is szabad időpontot.

Az időpontfoglaláson tehát nem múlhat, hogy a versenyzéshez szükséges sportorvosi engedélyt mindenki a lehető legrövidebb időn belül meg tudja szerezni, vagy hosszabbítani.

Támogatóink: