Profilképek feltöltése: ha neki sikerült…

Nektek csak pár mozdulat, az MVSZ-nek viszont hatalmas segítség. Ismételten arra kérjük a hazai vitorlázásban részt vevőket, hogy ne felejtsenek el profilképet feltölteni magukról a VIHAR rendszerébe!

Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy a Titkárság jóváhagyja a versenyengedély kérelmeket, és így kézhez kaphassátok a kártyát, amellyel mindenki igazolni tudja versenyengedélyét, átláthatóbbá teszi a rendszert, ráadásul – amennyiben a VIHAR rendszerben nyilatkozik a versenyző –  csatlakozási lehetőséget biztosít a Vitorlázz Itthon (www.vitorlazzitthon.hu) közösséghez és kedvezményprogramhoz, ami nagyon sok kedvezmény felhasználását teszi lehetővé, a számos – vitorlázással kapcsolatos – elfogadóhelynek köszönhetően, melyről IDE kattintva olvashattok bővebben.

Fontos, hogy a kártya ingyenes, de olyan képet kell feltöltenie mindenkinek, ami leginkább az igazolványkép formátumra hasonlít. Tehát nem napszemüveges és hajón fotózott képek „beérkezésére” számít az MVSZ Titkársága.

Az alábbi kis videóban azt láthatjátok, hogy tényleg csak néhány mozdulat, ráadásul egyáltalán nem bonyolult. Ha neki sikerült, akkor nektek is fog…

Várjuk a képeket!

Támogatóink: