Szombaton lesz a Tramontana-Sennebogen Kupa

/NEVEZÉS KIZÁRÓLAG A VIHARBAN/ 

A tradicionális nagyhajós túraversennyel, a Tramontana-Sennebogen Kupával folytatódik a koronavírus járvány miatt kicsit később kezdődött szezon.  A szervezők szeretettel várják szombaton (2020. június 20-án) a már versenyre éhes vitorlázókat. A nevezés javában zajlik, napról-napra egyre több a nevezett egység.

Fontos, hogy nevezést kizárólag a VIHAR rendszeren keresztül fogadnak el a szervezők, de meghosszabbították a nevezési időt. Pénteken délig lehet nevezni, így akinek az utolsó pillanatban készül el a sportorvosija az sem marad le. Fizetni a versenyre átutalással lehet. (Tramontana Yacht Club Egyesület, OTP Bank: 11748083-20023711, közlemény rovatban kérjük feltüntetni a hajó nevét).

Az érvényes előírások miatt néhány dologban más lesz a verseny.

Helyszíni nevezés tehát nem lesz, a nevezési csomagot - a VIHAR rendszeren keresztül nevezett hajók számára - összekészítik, és azt június 19-én, pénteken, 16:00-21:30 óra között adják át Balatonfüreden a Tihanyi műút 1. sz (Hajógyári kikötő) bejáratánál telepített versenyirodán. A szervezők arra kérnek mindenkit, hogy amennyiben megoldható hajónként 1 ember érkezzen a csomagokért. (azon hajók, amelyek a nevezési csomagért nem tudnak elmenni a tramontana@tramontana.hu email címen jelezhetik ezt, és velük felveszik a kapcsolatot az átadással kapcsolatban.)

A szokásos szombat esti díjkiosztóval egybekötött vacsora idén elmarad, az eredményeket haladéktalanul közzéteszik a www.tramontana.hu oldalon és a verseny Facebook oldalán https://www.facebook.com/events/1267695823425454/.

A 2020 évi Tramontana-Sennebogen Kupa díjkiosztójára jövőre, a 2021 évi versennyel együtt kerül sor.

Vendéghajók kikötésére a szervezetten a Hajógyári Kikötőben nincs lehetőség.

Jelen helyzetben - az ajánlások és előírások alapján - szükség volt a fenti módosítások meghozatalára.

Mindenkit szeretettel vár a Tramontana Yacht Club Egyesület, és bíznak abban, hogy a megváltozott körülmények ellenére izgalmas és színvonalas versenyt rendezhetnek majd.

Támogatóink: