Ma zárul a nevezés az Őszi Pünkösdi Regattára

Már mintegy 130 hajó nevezett az ősz leghosszabb távú nagyhajós túraversenyére, az Őszi Pünkösdi Regattára, amely idén egyben Mistusbishi Nagydíj is. A szervezők kérésére tesszük közzé az alábbi fontos információkat.

Miért zárjuk ilyen korán a nevezést?
Azért zárjuk a nevezést ilyen korán, mert a rendelkezésre álló kikötőhelyeket Keszthelyen optimálisan szeretnénk kihasználni, és ehhez arra van szükség, hogy a rendezők lássák, melyik hajóosztályból hány hajóra számíthatunk. A hajóosztályok egy helyen parkolnak majd, a számukra legmegfelelőbb helyen.

Hogyan lehet kifizetni a nevezési díjat?
Ezért kérjük a nevezési díjak átutalását is – ez megerősíti a nevezési szándékot. A VIHAR-rendszerben ezt nem lehet kifizetni: kérjük az átutalást a TVSK számlaszámára: 11702036-20101990 (OTP Bank). Akinek még nem biztos a legénysége, kérjük nevezzen, a jövő héten még van lehetőség a módosításra.

A legénységre milyen korlátozások vannak érvényben?
Noha a VIHAR rendszer engedi ezt, nincs lehetőség „rajtengedélyes" sportolók indulására. Ezt az MVSz csak a Kékszalagon teszi lehetővé. Ezen kívül – ahogyan a Versenykiírásban is benne van – a hajók csak akkor indulhatnak, ha a fedélzeten legalább három (vagy az osztályszabályban előírt minimális létszámú) felnőtt, versenyengedéllyel rendelkező vitorlázó tartózkodik. Mocók ezen létszám felett nevezhetők.

Hol köthetünk majd ki Keszthelyen?
Hamarosan közzétesszük a versenyutasítást, abban benne lesz, hogy melyik hajóosztály hol tud majd kikötni Keszthelyen.

Vigyázzunk egymásra!

A járvány elleni védekezés jegyében Keszthelyen kérjük, hogy tartsuk a távolságot egymástól, és a kikötőben a maszkviselés is ajánlott. A közös vacsorát csoportokban szervezzük meg, erről adunk majd információt.

További információk itt találhatók: www.punkosdiregatta.eu

(fotó: Mag Andrea)

Támogatóink: