Legyél te is MET tag! – Friss szakmai információk, színvonalas előadások!

A Képzési bizottság tagjai egyhangúlag javasolják a vitorlás edzők részére a MET tagságot és az azzal járó színvonalas szakmai konferenciák, előadások látogatását.

Magyar Edzők Társasága tagságára vonatkozó feltételek

Tagságba történő regisztráció

A Magyar Edzők Társasága tagjának a www.magyaredzo.hu weboldalon történő online regisztrációval, valamint a tagdíj befizetésével lehet jelentkezni. Aktív tagoknak évente 5.000 Ft-ot, nyugdíjas és diák tagoknak évente 2.500 Ft-ot kell befizetni a K&H banknál vezetett 10403136-50526752-85881000 számú bankszámlára vagy az irodában (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. fszt. 1.) készpénzzel. A tagságba történő felvétel után jogosulttá válnak tagjaink az online és a helyszíni képzéseken, konferenciákon való részvételhez, az e-learning felület használatához, továbbá az évente 3-4 alkalommal megjelenő Magyar Edző szakmai folyóirathoz.

Képzések/konferenciák

A COVID-19 világjárványra tekintettel jelenleg online tartjuk a képzéseinket a ZOOM video rendszeren keresztül, de ha lehetőség nyílik újra a helyszíni rendezvények szervezésére, akkor újra fogjuk indítani a konferenciákat, kerekasztal beszélgetéseket és a laboratóriumot is, amelyeknek a programjait a honlapon tesszük közzé.

  • A kerekasztal beszélgetésekre és a laboratóriumokra az események jellege miatt korlátozott létszámban tudunk majd résztvevőket fogadni, minden esetben jelentkezési sorrend alapján.
  • A laboratóriumokra, az azt megelőző, megegyező témában megrendezésre kerülő továbbképzési esemény végén személyesen lehet majd jelentkezni 2000 forintos regisztrációs díj ellenében.

Képzésekre/konferenciákra történtő regisztráció és jelentkezés

  • Regisztráció a rendezvényre kizárólag online rendszerben történik a magyaredzo.hu weboldalon megadott rendezvényre jelentkezés menüpontban.
  • Egy regisztrációs űrlap kitöltésével egyszerre egy személy regisztrálható.
  • A MET tagok részére a képzésen való részvételt díjmentesen biztosítjuk. MET tagnak az számít, aki a tárgyévben befizette a tagdíját. A regisztráció kizárólag MET tagság esetében lesz sikeres, mely státuszt minden esetben ellenőrzünk.
  • Inaktív státusz esetén a jelentkezőt e-mailben értesítjük, hogy a regisztrációját nem tudjuk elfogadni. Ebben az esetben azzal a lehetőséggel élhet a jelentkező, hogy jelzi felénk (rendezveny@magyaredzo.hu) a tagdíj befizetési szándékát és átutalja a tagdíjat legkésőbb a rendezvény előtti 48 óráig. Ekkor MET tag státuszban kerül rögzítésre a jelentkezése, melyről visszaigazolást küldünk.

Esemény lemondása, változtatások

  • A helyszín, időpont és programváltozás jogát fenntartjuk.
  • A rendezvény lemondására fenntartjuk a jogot. Ebben az esetben a MET tag résztvevők semmilyen egyéb követeléssel vagy kártérítési igénnyel nem élhetnek felénk.

Adatkezelés

Az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján történik. (https://magyaredzo.hu/adatvedelmi-nyilatkozat/)

 

A regisztrációs űrlap megküldésével a fenti feltételeket a MET tag regisztráló elfogadja.

Támogatóink: