Laser Clinic-21 - Szakmai-gyakorlati tábor Eszes Tamással

A Testnevelési Egyetem BA szakedzőképzésének keretében a 2020/21-es tanév 2. félévében kerül sor a Laser hajóosztály gyakorlati táborára, ahol a szakedző hallgatók 5 napos oktatás keretében kötelező tantervi anyagként ismerkednek meg a Laser hajóosztállyal. Ezt az alkalmat kívánjuk felhasználni arra, hogy a Laser hajóosztállyal foglalkozó hazai edzők és más érdeklődő szakemberek is gyarapíthassák a tudásukat az MVSZ és a TE támogatásával azáltal, hogy részt vesznek a képzésen.

A szakmai-gyakorlati tábor, a Laser Clinic-21 az alábbiak szerint kerül megrendezésre:

Időpont: 2021. április 26-30.

Helyszín: BYC Balatonfüred, Zákonyi F. u 2.

Résztvevők:

- A Testnevelési Egyetem BA szakedzőképzésre beiratkozott másodéves hallgatói

- A Laser hajóosztályosztály edzésmódszertana iránt érdeklődő szakemberek

Szakmai vezető: Eszes Tamás vitorlás szakedző (Sail-coach International, Head-coach)

Demonstrátorok: a gyakorlati edzéseken a meghívott hazai élversenyzők vesznek részt a Radial és a Laser 4,7 osztályokat képviselve

Szakmai programok: a napi elméleti és a gyakorlati programok 08:00 – 18:00 óra között lesznek megtartva az adott szélviszonyoknak megfelelően.

Külsős résztvevők: a program iránt érdeklődő külsős szakemberek előzetes jelentkezés alapján (gibasailing@gmail.com) vehetnek részt a napi foglalkozásokon, amelynek napi költsége: 6000 Ft/nap. Az érdeklődő edzőket kérjük, hogy saját részükre maguk gondoskodjanak edzőmotorosról.

További információk a tábor szervezőjétől, a TE szakedzőképzés vezetőjétől Sigmond Andrástól kaphatók:gibasailing@gmail.com e-mail-címen, és a +36707798400-es telefonszámon.

Balatonfüred, 2021. április 8.                                                      
Holczhauser András
MVSZ főtitkár

Támogatóink: