Két-két futammal indult a Monautix Országos Bajnokság és a NAU330 Országos Bajnokság is, míg az Összevont Cirkálóknak csak egy futam jutott…

Eredményes nappal kezdődtek az aktuális Országos Bajnokságok, ugyanis a BYC rendezésében zajló Monautix OB-n, ahol a 8M OD, a J/24, és a SUDÁR REGATTA osztályok versenyeznek, sikerült lebonyolítani két futamot a nyitónapon. És ugyanez volt a helyzet a Spartacus rendezésében zajló NAU330 Országos Bajnokságon is, ahol szintén két futamon van túl a mezőny.

Az eredmények alapján egyelőre a 8M OD osztályban a Viper AmericanCrew (Oroszlán Péter/BYC), J/24-ben a J/spot (Scholtz Imre/Ocean Sailing SE, TVSE), Sudár Regattában pedig a Pontilla (Vigh András/Balatoni YC, SVE) áll az első helyen. A Balatonföldváron zajló NAU330 OB-n pedig a Kicsim (Böjte Richárd/AVIS SE) várhatja az első helyről a folytatást.

A Monautix 8M OD, J/24 ÉS SUDÁR REGATTA ORSZÁGOS BAJNOKSÁG eredményei megtekinthetőek az alábbi linken: https://bit.ly/3lriLLL

A NAU330 ORSZÁGOS BAJNOKSÁG részletes eredményei pedig az alábbi linken találhatóak: https://bit.ly/3gzvmbV

Az Összevont Cirkálóknál egy futamot rendeztek a csütörtöki napon. A hagyományos versenyben mindössze két hajó ért célba a hatból, és a Benacsek Jenő Emlékversenyen induló 75-ös cirkálóknak is sikerült befejezniük a futamot.

Támogatóink: