ISMÉT MVSZ WEBINAR! ÚJDONSÁGOK A VERSENYSZABÁLYOKBAN!

Előadók: Böröcz Bence, a Versenyek Tisztségviselői Bizottságának elnöke, a World Sailing Versenyszabályok Bizottságának tagja, a tokiói olimpia versenybíróságának tagja, valamint Farkas Péter, a Versenyek Tisztségviselői Bizottságának tagja.

Az esemény moderátora: Molnár Csaba, a Versenyek Tisztségviselői Bizottságának tagja, versenybíró, versenyrendező

Webinar sorozatunk ötödik előadására ma, azaz 2021.06.02-án (szerdán) kerül sor, ezúttal is 19:00 órától. A téma ismét rendkívül fontos, hiszen a versenyszabályokról, azok értelmezéséről és az újdonságokról lesz szó. Az előadó személye ezúttal is garancia arra, hogy tapasztalattal rendelkező, hiteles szakember, vagy szakemberek osszák meg gondolataikat, hiszen Böröcz Bence, a Versenyek Tisztségviselői Bizottságának elnöke, a World Sailing Versenyszabályok Bizottságának tagja, a tokiói olimpia versenybíróságának tagja, valamint Farkas Péter, a Versenyek Tisztségviselői Bizottságának tagja tartja majd a webinart.

Az előadásra történő jelentkezéssel kapcsolatban az MVSZ emailben küldött tájékoztatást, így érdemes mindenkinek megnéznie elektronikus postaládáját.

Kérdéseiteket előre is elküldhetitek a hunsail@hunsail.hu email címre.

Az előadás hossza maximum 90 perc lesz.

Várjuk jelentkezéseteket!

MVSZ

Támogatóink: