ISAF tréning Balatonföldváron

20 magyar edző részvételével két napja zajlik Balatonföldváron a Spartacus telepen az MVSz által szervezett ISAF tréning, amelyen a Nemzetközi Vitorlás Szövetség szakemberei oktatják a magyar  vitorlás edzőket. A négynapos program az ISAF rendszerben 2. szintű oktatás (World Sailing Level 2 technical course for coaches)

A továbbképzés egy szervezeten, klubon belüli feladatmegosztást hivatott fejleszteni. Leginkább a vezetőedző és az edzők kapcsolatával foglalkozik az oktatás. Ehhez a parti elméleti foglalkozásokat, a feladatok magyarázatát és értelmezésést vízi gyakorlatokkal is fejleszti az ISAF által delegált profi oktató.

Az eltelt két napon a keddi szélcsend eddig csak egy délután tudott vízre szállni a csapat, így eddig inkább a parti foglalkozásokon volt a hangsúly, ám a szerdai és csüörtöki időjárás előrejelzések bíztatóak, és a résztvevők remélik, hogy most már javarészt a vízen lehetnek.

A tréningen ott van Ladányi János is. A 2015-ös ISAF képzésen is ott volt a BYC-ben, és most is hasonló videóbeszámolót készít az eseményről, amely megtekinthető lesz itt az MVSz honlapon.


Csatolt képek:

Támogatóink: