Fekészülés Splitben

Április 14-17. között Splitben rendezte a JK Labud klub szokásos Split Olympic Sailing Week  elnevezsű versenyét a Laser hajóosztályoknak. A verseny előtt ott edzettek, majd versenyeztek a Vadnai testvérek.

Beszámoló Vadnai Benjamintól:

"A pálmai kvalifikációs verseny után egy kis otthoni pihenőt követően folytattuk az edzést Horvátországban (Split). Az edzőtábort egy verseny koronázta meg, ami Split Olympic Week név alatt fut. Sok olimpiára készülő és résztvevő vitorlázó vett részt a megmérettetésen.

A dobogóról lecsúsztunk, de sikerült az utána lévő helyeket magunkénak tudnunk, így a 6 futamos versenyen a 4., 5. helyen végeztünk az öcsémmel születési sorrendben :D Összességében sikeresnek mondhatjuk az itt töltött időt. Jó szélben, jó edzőpartnerekkel tudtunk vitorlázni 10 napot. A horvát edzőnk továbbra is hozzá tett mind a technikai, mint a taktikai tudásunkhoz. Az edzőtábort követően hazautazunk feltöltődni és május elsején tovább utazunk a mexikói világbajnokságra, ami az utolsó kvalifikációs verseny is egyben a Riói Olimpiára.

Laser Standard eredmény: http://www.jklabud.hr/_resources/documents/results/sosw/2016/Laser_kona__ni.pdf

Támogatóink: