Az MVSZ Jelölőbizottságának közleménye

Tisztelt Tagság!

Kedves Sporttársak!

 

Az MVSZ Jelölőbizottságának tudomására jutott, hogy 2023.01.20. napján „Akarjátok tudni ki kerülhet be az elnökségbe? Ez a kérdés, válasszatok!” címmel felhívás került közzétételre a porthole.hu honlapon, amely a 2023.01.26. napján tartandó rendkívüli tisztújító MVSZ közgyűlés Előjátékaként” az elnökségi tagjelöltek tekintetében szimpátiaszavazásra buzdítja a honlap látogatóit.

 

A Jelölőbizottság támogat minden olyan kezdeményezést, amely a vitorlás társadalmat tájékoztatja, aktivizálja a közelgő tisztújítás kapcsán, ugyanakkor a honlap főszerkesztőjével, Gerő András sporttársunkkal is egyeztetve fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy a porthole.hu szimpátiaszavazás során nem csak az MVSZ tagszervezetek, a versenyengedélyes sportolók, vagy éppen az igen számos kis- és nagyhajós túravitorlázó, hanem lényegében érdemi személyi megkötés nélkül bárki le tudja adni a szavazatát, aki felkeresi a honlapot.

 

Kérjük, hogy a rendkívüli tisztújító közgyűlésre készülve a tagság és az érdeklődő vitorlázók a szimpátiaszavazás eredményét ennek megfelelően vegyék figyelembe az álláspontjuk, szavazói preferenciájuk kialakítása során.

 

 

Sportbaráti üdvözlettel:

 

 

MVSZ Jelölőbizottság

Támogatóink: