A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem Továbbképző Központja meghirdette a vitorlás sportoktató szakképesítésre felkészítő szakmai képzését.

Sportoktatói tanfolyam indul 2022. novemberben, a képzési idő 6 hónap, végzettség: Vitorlás sportoktató, akik a friss tanúsítványukkal vitorlás táborokban, tanfolyamokon dolgozhatnak elsősorban, és céljuk a vitorlázás sportág alapjainak megtanítása ifjúsági és felnőtt korosztály részére.

A sportoktatói képzés indulása 2022. október vége, a képzési idő tervezett vége 2023. májusa. A képzés vitorlás oktató végzettséget ad, a képzést elvégzők sportoktató tanúsítvánnyal elsősorban vitorlás táborokban, tanfolyamokon dolgozhatnak, cél, a vitorlázás alapjainak megtanítása ifjúsági és felnőtt korosztály részére.

A jelentkezés feltételei:

  • Érettségi végzettség
  • Egészségügyi alkalmassági vizsga
  • Sportszövetségi ajánlás
  • Sportági jártasság (szakszövetség által igazolt minimum 2 éves versenyzői múlt vagy igazolt segédoktatói tevékenység)

Jelentkezési határidő: 2022. október 16.

Sportoktatói felhívás:

https://hunsail.hu/uploads/31857/sportedzoi-kepzes-a-meghosszabbitott-jelentkezesi-hatarido-oktober-16/Sportoktat%C3%B3i_felh%C3%ADv%C3%A1s_oktober_16.pdf

A jelentkezéshez szövetségi ajánlás szükséges, amit https://forms.gle/F2P5QxQz1mL15LQs9 linken elérhető űrlap kitöltésével lehet kérni.

A jelentkezéseket a Testnevelési Egyetemen a tovabbkepzes@tf.hu e-mail címre várjuk!

Amennyiben felmerülő kérdéseik lennének az új képzési rendszerrel kapcsolatosan, akkor az egyetem Továbbképző Központjában lehet érdeklődni: 

Honlap: https://tf.hu/tk

E-mail: tovabbkepzes@tf.hu

mobil: +36 30 176 6659

tel.: +36 1 487 9272

Támogatóink: