52. Kékszalag 10. Gordon Evelyn különdíj – 2020

A legjobb női kormányos díját 2011-ben alapította a Magyar Vitorlás Szövetség és Mátay László közösen, amelynek azóta immáron 9. alkalommal a DELL biztosítja értékes tárgyi díjazását, ezzel is támogatva az eredményes női vitorlázók aktív jelenlétét a sportban. Hiszen az alapítás nem titkolt célja a női vitorlázók részvételre ösztönzése és teljesítményük méltó elismerése Európa legnagyobb tókerülő versenyén. Így idén tizedik alkalommal kerül díjazásra a versenyt legjobban teljesítő női kormányos. Az 52. Kékszalag Gordon Evelyn Díj győztesének jutalma egy igazán különleges és nagyon értékes modell a DELL Inspiron 7000 2-in1–ben lesz. 

A legjobbnak a legjobbat, azaz amit a tárgyi díjról tudni lehet:

Funkcionális dizájn: Inspiron 7000 2-in1

Az új 13 colos Inspiron 7000 kétfunkciós eszköz. A legújabb, tizedik generációs Intel® Core™ processzorokkal, elegáns alumíniumházzal, keskeny szegélyekkel és gyémánt-vágott touchpaddal rendelkezik. A formát és funkcionalitást egyaránt szem előtt tartó tervezés jegyében az új billentyűzet részét képezi az ujjlenyomat-olvasóval ötvözött bekapcsológomb.

Az innovatív kialakítású, sokoldalú és könnyű Inspiron 13 7000 2 az 1-ben laptoppal könnyedén válthat a négy használati mód között. A sátor mód tökéletes a receptek megjelenítéséhez, az állvány mód pedig a repülőgépen való filmnézéshez; laptop módban kényelmesen írhatja tovább regényét vagy kezelheti a munkahelyi e-maileket, és táblagép módban minden eddiginél kényelmesebben olvashat hátradőlve.

Az új Inspiron 7000 kétfunkciós modellek ezenkívül adaptív hőkezelési technológiával is rendelkeznek, amelynek köszönhetően a rendszer a készülék helyzetétől függően állítja be a teljesítményt. Az eszköz energiahasználati profilokkal éri el, hogy a rendszer kevesebb hőt termeljen, ha a felhasználó ölben tartja a laptopot filmnézés közben, illetve maximális teljesítményt nyújthasson, ha asztali munkáról van szó.

ExpressCharge Boost™ technológiával 0%-ról akár 35%-ra töltheti laptopját, és mindezt csupán 20 perc alatt – nem kell többé hálózati aljzatról hálózati aljzatra járnia. Akár 80%-os töltöttséget is elérhet egy óra alatt és már készen is áll a hosszabb utazásra.

Támogatóink: