Szombaton kezdődik az Építők Kupa és folytatódik az ILCA 4 OB

Tihanyi Hajós Egylet rendezi meg az Építők Kupát - ami Ranglista verseny a Finn hajóosztálynak- , valamint az ILCA 4 Országos Bajnokságot október 7. és 8. között.

A versenyen a Finn és az ILCA 4 hajóosztályok indulhatnak. A jogosult hajók az MVSZ VIHAR-rendszerében található űrlap beküldésével, valamint a nevezési díj banki átutalásával, vagy a regisztrációkor a versenyirodán készpénzes befizetéssel nevezhetnek a regisztráció végéig. Az ILCA 4 OB folytatására csak azon egységek jogosultak nevezni, akik a bajnokságra is neveztek. A nevezési díj 15.000 Ft/fő, 2005-ben és utána születetteknek pedig 7.500 Ft/fő. 

A verseny hat futamra tervezett, egy nap egy osztálynak maximum három futam rendezhető. A versenyprogramról az alábbi táblázat alapján lehet tájékozódni. 

Október 8-án az utolsó lehetséges figyelmeztető jelzés időpontja 14 óra. A versenypályák helyszíne a Tihanyi-félsziget keleti vagy nyugati oldalán található vízterület, amelyet a rendezőség a part elhagyásakor jelez.

Az osztályok és korosztályok első három helyezettjei minimum hat induló esetén éremdíjazásban részesülnek.

A versenykiírás ide kattintva érhető el. A versenyutasítás a regisztrációkor lesz elérhető a versenyirodán és a verseny hirdetőtábláján.

Fotó forrása: ILCA Osztályszövetség 

Támogatóink: