NAU370RUN TROPHY III.: HAT FUTAMMAL KÉSZÜL AZ OSZTÁLY AZ ORSZÁGOS BAJNOKSÁGRA

A Siófokon „üzemelő” Speed Boot zaját, a NAU370 RUN osztály hajóinak látványa próbálja majd kompenzálni az előttünk álló hétvégén, ekkor rendezik ugyanis a NAU370 RUN Trophy-t.

Az összetartó hajóosztály tagjai az országos bajnokság talán legfontosabb felkészülési állomásának tekintik a pályaversenyt, amely a Siófok előtti vízterületen kerül megrendezésre. A verseny szervezését Kurucz Sándor (MAGNUM) és az Egis SE vállalta magára, a verseny vezetője Loór-Fluck Réka lesz, míg a „parti események” tekintetében Molnár György és csapata, a REVOLUTION lesz a házigazda.

Ideális időjárás esetén, hat futam lebonyolítását tervezik, természetesen up and down pályán, hiszen az OB-n is így versenyeznek majd egymással a rendkívül gyors hajók. A NAU370 RUN osztály valamennyi hajója fekete szalag alatt vitorlázik majd, így emlékezve Pomucz Tamásra, a magyar vitorlássport egyik legnagyobb egyéniségére, aki a Kékszalag éjszakáján távozott az örök vizekre. 

A hétvégi versenyre nevezni csak online, a VIHAR rendszeren keresztül lehet. A nevezési díjat - banki átutalással - az EGIS SE bankszámlájára szükséges kiegyenlíteni, 2020. augusztus 14-én, 22:00 óráig.

Az első futam figyelmeztető jelzésének tervezett időpontja 2020. augusztus 15-én, szombaton 9:55 óra.  A további futamok ráindítással kerülnek megrendezésre. Eredményhirdetés is lesz a helyszínen, méghozzá közvetlenül a vasárnapi utolsó futam után. A kikötés is megoldott, ugyanis a siófoki kikötő tárt karokkal várja a NAU370 osztály hajóit.

A versenykiírás megtekinthető az alábbi linken:

https://vihar.hunsail.hu/Verseny/Reszletek/9011

Támogatóink: