MELGES 24 ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ÉS EURÓPA-KUPA: A ZÁRÓ NAPON DŐL EL MINDEN

Az első versenynapon megrendezett három futam után, a második és harmadik napon összesen egy futamot sikerült még megrendezni, így jelenleg négy futamon van túl a mezőny.

Az első és második helyen pontazonosság van, de jelenleg a Strange Brew (Ainslie Ian Richard/Kereked) vezet, a Csoltó Ákos kormányozta Seven-Five-Nine áll előtt. A harmadik helyen a Passion (Majoross Bea/TVSK) áll, de lemaradásuk már öt pont az élen állókhoz képest, így számukra csak akkor van esély az előre lépésre, ha még sikerül sok futamot rendezni, ráadásul azokon a futamokon kiválóan szerepelnek, a többiek pedig hibáznak.

Ami biztos, hogy a vasárnapi zárás dönthet mindenről, persze csak akkor, ha a szél kegyes lesz a szervezőkhöz és sikerül futamot futamokat rendezni.

Augusztus 13-16. között – a BYC, a Magyar Vitorlás Szövetség, és a Magyar Melges 24 Osztályszövetség együttműködésében – kerül egyébként megrendezésre a Rooster nyílt Melges 24 Országos Bajnokság, amely egyben Európa-Kupa is.

Részletes eredmények: https://bit.ly/3kPRcv5

Szintén a BYC rendezésében zajlik a Limitless Füred Kupa ODT Kupa Forduló is, de szombaton nem sikerült futamot rendezni a mezőnynek.

Támogatóink: