MEGHÍVÓ - Osztálykapitányi konzultációra

Mint arról már talán értesültetek, az MVSZ Elnöksége az osztálykapitányok javaslata alapján Pál Gasztont (az Öreg) kérte fel a Nagyhajós Bizottság vezetésére. Gaszton megbízása egy évre, a jelenlegi elnökség mandátumának lejártáig szól. Szándéka szerint a bizottságot a nagyhajós flották delegáltjaiból állítja össze (Klasszikus, a One Design, a Sport (ide tartozik minden olyan osztálykeretek között versenyző hajó, amely nem klasszikus és nem One Design), Yardstick és Többtestű.

Gaszton kinevezését követően elmondta, hogy:

 A terveimről röviden: apró lépésekkel szeretnék haladni, a pillanatnyilag rendelkezésemre álló egy évben nem szeretnék forradalmi változást. Semmit sem szeretnék a többség akarata ellenére tenni, ezért tartom nagyon fontosnak a flottákra való támaszkodást és tervezem a rendszeres osztálykapitányi találkozókat is, az elsőt novemberben. A bizottság fontos feladata tehát a közakarat monitorozása, a vélemények összesítése, ezekből kiderül, melyek azok a változtatások, amelyek szükségesek és a versenyző többség szándékaival is találkoznak. A legfontosabb cél mindenképpen az, hogy 2024-ben is ugyanolyan jól érezzük magunkat a vízen, mint az idén.”

A Nagyhajós Bizottság Elnöke, Pál Gaszton kérésére ezúton szeretnénk meghívni az osztálykapitányokat az újonnan alakuló Nagyhajós Bizottság által szervezett Osztálykapitányi konzultációra, melyet 2023. november 8-án 17 órai kezdettel az MVSZ Titkárságán Budaörsön (Liget utca 3/2 3. emeleti nagyterem) tartunk.

A találkozóra várjuk az aktív és inaktív osztályok képviselőit egyaránt.

 

Támogatóink: