Még sohasem hallottam a kisfiamat ilyen hangosan kacagni.

Június 28-án szombaton került megrendezésre Balatonfüreden egy fantasztikus helyszínen, a Hajógyári Kikötőben az MVSz-LáriFári karitatív regattasorozat első állomása. A jótékonysági regattán a szombathelyi gyermekonkológiai centrumban daganatos betegség miatt gyógykezelt gyermekek és családjuk, valamint a budapesti Szent László Kórházban daganatos betegség miatt transzplantált gyermekek és családjuk vettek részt, mindösszesen 140 fő.

Az időjárás kegyes volt a szervezőkhöz: ragyogó napsütésben várta a LáriFári Alapítvány közel 30 fős önkéntes csapata az érintetteket. A délelőtti parti játékok és az ebéd után több mint 20 vitorláshajó vitte vízre a gyerekeket és kísérőiket. 

Az élmény mosolyt csalt minden résztvevő arcára.

A vitorlázás követően a meglepetéssorozat tovább folytatódott: Vásárhelyi István vitorlázó bűvész trükkökkel kápráztatta el a lurkókat.

Egyik anyuka szavait idézve: "még sohasem hallottam a kisfiamat ilyen hangosan kacagni."

Az MVSz támogatásával zajló karitatív esemény nagy sikert aratott.

A szervezők külön köszöntet mondtak a Hajógyári Kikötő tulajdonosának és dolgozóinak, amiért szerető odaadással segítették a szombati nap hibátlan lebonyolítását.

A program 18.00 órakor ért véget és a gyerekek,anyukák, apukák sok-sok élménnyel gazdagodva, csillogó éremmel a nyakukban térhettek haza.

Támogatóink: