Képzés lesz versenyrendezőknek - íme a tudnivalók

Az eredményszámítás és versenyadminisztrátori teendők lesznek a fókuszban az Magyar Vitorlás Szövetség (MVSz) áprilisi képzésén.

A 2019. április 6-án és 7-én megtartandó képzésekre (versenyadminisztrátori modul és eredményszámító modul) elsősorban azokat a már minősített versenyrendezőket várja az MVSz, akik tudásuk bővítésével alkalmassá válhatnak a versenyiroda-vezetői feladatok ellátására, illetve szeretnék elsajátítani a Sailwave program alapjait.

A ranglistaversenyeket szervező egyesületeknek a versenyrendelkezésekben foglaltak szerint meg kell jelölniük a tisztségviselők listáján a versenyiroda-vezető tisztségviselőt is, aki a versenyrendezők minősítése szerint rendelkezik a moduláris képzéseken megszerezhető képesítéssel.

Az alap-versenyadminisztrátor és eredményszámító képzések 1-1 naposak, lehetőség van rájuk külön-külön és együtt is jelentkezni. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött: az iitt elérhető űrlapon keresztül lehet regisztrálni legkésőbb 2019. március 31-ig. Az oktatásokra 25-25 főt tud fogadni az MVSz. A jelentkezéseket pedig a beérkezés sorrendjében regisztrálja.

A részvételi díjat lehetőség van átutalással vagy a regisztrációkor készpénzben megfizetni. A regisztráció 8-tól 9 óráig tart a IV. emeleti 402-es szobában, az MVSz Titkárságán.

Az MVSz kéri az érintetteket, hogy a pontos kezdés érdekében érkezzenek időben a regisztrációhoz!

A vitorlázás versenyszabályai a 2017-2020. évekre című könyv kétnyelvű, angol-magyar kiadása a regisztrációkor megvásárolható, ára 2500 forint.

Sikeres vizsga esetén a rendezők minősítési szintje mellett rögzítésre és publikálásra kerül a moduláris képzés elvégzése. A versenyadminisztrátor modul elvégzésével a D minősítési szint C-re változik.

Részletek a csatolt fájlban olvashatóak.


Csatolt fájlok:

Támogatóink: