"Karambolos" nap után 11. helyen

A Laser Radial világbajnokság második napja nem sikerült olyan jól Érdi Márinak, mint az első, de így is jól áll a versenyben. Ezúttal is két gyengeszeles futamra került sor, amelyeken 32. majd 12. helyeken ért célba selejtezőcsoportjában. Így négy futam után 11. helyen áll a női olimpiai osztály világbajnokságának 100 hajós mezőnyében. 

Facebook oldalán Mári a következőket írta erről a napról: "A mai nap a felnőtt világbajnokságon Hollandiában még küzdelmesebbre sikerült, mint a tegnapi. Az első futamban a rajtnál belekerültem egy kis "karambolba" és ezzel a középmezőnybe szorultam. A második futam már jobban sikerült. Összetettben a 11. helyen állok. 4 nap / 8 futam van még hátra a világbajnokságból. Holnapra már erősebb és "kifújtabb" szelet ígér az előrejezés. Vacsorára garnéla rákot sütöttem, igazán elégedett vagyok vele."

Így kell hát egy rosszul induló napot fokozatosan egyre jobbra fordítani!

Az összetett verseny állása természetesen nagyon szoros. A 3. és a 16. helyezett közötti különbség mindössze tíz pont. 

A verseny holapja: http://www.laserradialworlds.com/

Részletes eredmények: http://www.laserradialworlds.com/results/result-laser-radial/

Ha valaki gyorsan akar értesülni az eredményekről, a verseny honlapjáról letölthető egy telefonos aplikáció, amely azonnal érgtesítést küld, ha az eredmények frissülnek.


Csatolt képek: