Go Boating június 8-án

A Magyar Vitorlás Szövetség immár több éve június első hetében rendezi meg sportág-népszerűsítő rendezvényét, a Go Boating Day-t. Idén már 20 vitorlásiskola és -klub csatlakozott hozzánk, s ezen a napon fogadja azokat az általános és középiskolásokat, akik érdeklődnek a vitorlázás iránt.
Ezen a napon szakképzett vitorlásedzők és oktatók segítségével maguk is kipróbálhatják a hajókat, megismerkedhetnek az alapvető fortélyokkal. Az érdeklődők és az együttműködő iskolák száma egyre gyarapodik, közel kétezer láttogatóra számítunk.
Ezúton tisztelettel meghívjuk, hogy június 8-án látogassanak el valamelyik - Önökhöz legközelebb eső - helyszínre, ahol fotók és videók is késztíhetők, s az iskolák vezetői örömmel állnak rendelkezésükre. A Go Boating Day támogatója 2017-ben a Decathlon.
A résztvevő iskolák listáját a mellékelt szórólapon meg lehet találni, további információval Brencsán Ábel, a Magyar Vitorlás Szövetség sport szakmai menedzsere szolgál (e-mail: brencsan@hunsail.hu, tel.: 36 20 943 9971)

 


Csatolt fájlok:

Támogatóink: