Érdi Mári a Kanári-szigeteki Európa Kupa versenyen

Jól kezdte a Gran Canaria Sail in Winter sorozatba tartozó háromnapos versenyt.

Elkezdődött az 2015-ös szezon első Europa Kupa versenye Gran Canarian.
A három napos viadalon összesen 8 futam lebonyolítását tervezi a renezőség. A pénteki versenynapon 12-15 csomós szélben 3 futamot sikerült lebonyolítani, melyeken Érdi Mári remek teljesítménnyel a 2; 3; 2; helyeken végzett a női mezőnyben.

Jelenleg 2. helyen áll összetettben azonos pontal az első helyezettel, aki a tavalyi év ISAF Youth Worlds vilagbajnoka. 

Mári eredménye bíztató számunkra, hiszen a mezőnyben van olyan versenyző is aki már szerzett kvalifikációt a 2016-os Rió-i Olimpiára.

verseny oldala: www.gcsiw.com

Érdi Mári megszerezte idei első futamgyőzelmét!

A Gran Canarian zajló Európa Kupa versenyen a Yacht Club Budapest versenyzője futamgyőzelemmel kezdte a szombati napot. Sajnos a szél gyengébb volt mint pénteken, és forgolódó. A közel két méteres óceáni hullámzás pedig nagyon megnehezítette a versenyzők dolgát a délutáni futamokon. Az ötödik futamban 13. a hatodik futamban pedig 8. helyen sikerült célba érnie Márinak.

Jelenleg a hat futam után összetettben a 3. helyen várja a holnapi folytatást, az ifjúsági versenyzők között továbbra is az élen áll. 

Jó szélben az összes tervezett futamot sikerült lebonyolítani a Kanári-szigeteken a Regata de Carnaval Ciudad de Las Palmas de Gran Canaria versenyen amely a Laser olimpiai osztályokban, Standardben és Radial nőiben az év első Európa Kupa versenye is volt.

Érdi Mári vasárnap újabb futamgyőzelemmel fejezte be a 2015-ös év első Európa Kupa versenyét, és ezzel a győzelemmel feljött a második helyre összetettben, emellett korosztályában megőrizte első helyét.

A képen Mári mellett a győztes Kanári-szigeteki Martina Reino, és a bronzérmes lengyel Agata Barwinska.

Támogatóink: