Elindult az Összevont Cirkáló hajóosztály új honlapja.

A Balatonon már javában zajlott az 51. Kékszalag, amikor elindult az osztály új honlapja.

Az osztály tagjai a tavalyi osztályértekezletükön határozták el, hogy a Balaton legszebb és legöregebb hajóit tömörítő osztálynak, a hagyományok tisztelete mellett haladni kell a korral, így megszületett a megújult www.osszevontcirkalo.hu. – mondta Wonke Péter osztálykapitány.

A honlapon az érdeklődők minden hajóról megtalálják a fényképükön kívül a legfontosabb információkat, ORC felmérési lapjukat. Az osztály tagjai pedig innen kiindulva tudnak nevezni a szövetség versenyire, könnyen átláthatóan megtalálják a versenykiírásokat és a versenyeredményeket. Ugyancsak megtalálhatóak a közeli versenyek beharangozói, élménybeszámolói, továbbá a friss időjárás, széltérkép és további hasznos linkek valamint a korábbi versenyek képgalériái is.

A fejlesztést egy fiatal, részben vitorlázókból álló csapat – az M&N Web Solutions – végezte. „Különösen örültünk a felkérésnek, hiszen ez az osztály személy szerint is közel áll a szívemhez. Öröm volt ilyen csodálatos hajók képeivel dolgozni és bízunk benne, hogy a honlapon mindenki könnyedén megtalálja amit keres. Természetesen a fejlesztés nem áll meg, a továbbiakban még több információt szeretnénk megosztani a felhasználókkal”. – mondta Mülhauser Attila, a cég egyik vezetője.