Die Yacht cikkek Magyarországról

Magyar vonatkozású cikkek sora jelenik meg a német Die Yacht magazinban.

Európa legjelentősebb hajós szaklapjában a Delius Klasing kiadó által készített Die Yacht magazin nemrég megjelent idei 17. számában olvasható a Balatonon közismert CODE8 vitorlás tesztje Michael Good tollából. A lap tesztrovatának vezetőjét fotóival és videóival Martin Kreplin segítette.

Beharangozó a Die Yacht honlapján:http://www.yacht.de/service/heft_info/kohlefaser-wo-es-nur-geht/a81863.html

Ötperces Yacht TV videó a tesztelésről: http://tv.yacht.de/video/Code-8-%25E2%2580%2593-Das-Geschoss-vom-Plattensee/96e48c78e9ff81f098e3311a738895b0

A kétnapos tesztelésre a CODE8-ast készító Carbon Innovation Kft. hívta meg a Die Yacht munkatársait.

Annak érdekében, hogy a magyar hajóipar fejlődéséről és sokoldalúságáról átfogó képet kapjanak, az MKB Vitorlásklub kikötőjébe hívták a szintén Andrej Justin tervezésű Nautic 370 Runt, illetve tulajdonképpeni versenytársaikat, a Flaar 26 és Flaar 8M Pro hajókat. Így ezekről a vitorlásokról is várható teszt a neves lap következő számaiban. A Balaton két napon át remek, erős szelekkel segített. Michael Good és Martin Kreplin urak látogatást tettek a Pauger Carbon üzemben is.


Martin Kreplin később a Kékszalag előtti héten saját hajójával inkognitóban járta a Balatoni kikötőket. Feltehetően erről a túráról is írni fog a magazinba. Vagyis mostanában sok magyar vonatkozású anyag jelenik majd meg a Die Yachtban.

 

CODE8 - Foto: Martin Kreplin

Fotó: Martin Kreplin - Die Yacht

Támogatóink: