Budapest Boat Show – az aktív hétvége

Csupán négy hét és újra várja a látogatókat az ország legnagyobb hajókiállítása. A 28. alkalommal megrendezett esemény február 21-24. között zajlik majd a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

A kiállítás nagy hangsúlyt fektet a hazai vizek bemutatására, ennek érdekében 2019-ben  feléleszt egy korábbi hagyományt, és újra díszvendéget invitált a rendezvényre. Az első bemutatásra kerülő régió a Fertő tó térsége lesz, mely a színpadi programok mellett saját standdal is várja az érdeklődőket, hogy bővebb információt nyújtson a tervezett jelentős méretű fejlesztéseikről, az utánpótlás nevelésről vagy a helyi vitorlás életről.

Szintén változás a Budapest Boat Show életében, hogy újra társrendezvényt kapott, mégpedig az ország legnagyobb turisztikai seregszemléjét, az Utazás kiállítást. A két esemény hívószava az aktív hétvége, mely jól jellemzi mind a hajókiállítást, - mely a több mint 110 vitorlás, motoros és elektromos hajó bemutatása mellett nagy hangsúlyt fektet a vízi sportokra, - mind pedig az Utazás kiállítást, melyen a látogatók többek között felfedezhetik hazai és nemzetközi hajós utazási lehetőségeket. A turisztikai eseményen különböző utazás irodákon keresztül tengeri és folyami hajóutakról lehet informálódni és felfedezhetők lesznek a hozzánk legközelebb eső tengerparttal rendelkező országok nem csak hajós, de kulturális vagy gasztronómiai szempontból is. Mindezek mellett természetesen nem maradnak el a hazai vizek sem.

A két eseményt összefogó jelszó, - az aktív hétvége - szellemében az Utazás kiállításon  külön standot kap az aktív turizmus, ahol a hazánkban bevezetésre kerülő nyaralóhajók, kikötők és az erre kijelölt vízi utak lesznek megismerhetők. A Karaván Szalonon, mely szintén itt kap helyet, több mint 50 lakóautó lesz megtekinthető és bejárható. Az eseményre online jegyet a Budapest Boat Show honlapján lehet váltani, míg ahelyszínen kizárólag érintéses bankkártyával vagy HelloPay kártyával lehet majd ezt megtenni. A kiállításra továbbá vonattal féláron lehet kilátogatni.

Bővebb információkért a jegyvásárlásról, a programokról vagy a készpénzmentes rendszerről, látogasson el a www.boatshow.hu weboldalra.

A kiállítás stratégiai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség és a Balaton Boat Show, fő támogatója a Generali Biztosító Zrt., szakmai védnöke a Hajóipari Vállalkozók Egylete, autós partnere pedig az Audi.


Csatolt képek: