Bő egy hónap múlva lesz az idei versenybíró továbbképzés

A Magyar Vitorlás Szövetség Versenybíró Bizottsága 2020 tavaszán is hirdet továbbképzést a minősített versenybírók számára.

Az idei versenybíró továbbképzés témái között a korai rajtokkal kapcsolatos orvoslati kérelmek, a büntetésvállalási lehetőségek vagy a támogató személyekkel kapcsolatos eljárások, illetve a víz bíráskodás szerepelnek. A képzésen nemzetközi eseményeken részt vevő versenybírók is beszámolnak tapasztalataikról és a helyszínen alakított ad hoc óvási bizottságokban hazai és nemzetközi események tapasztalatai és esetei ihlette kihívásokat oldanak meg. A képzés során a Versenybíró Bizottság beszámol a 2019. évi tevékenységéről és ismerteti 2020-as szakmai terveit.

A továbbképzésen való részvétellel a versenybírók számára a Versenybírók minősítési rendszere szerint 10 pontot írnak jóvá hitelesített gyakorlatként.

A továbbképzés ideje 2020. március 7. 10:00-15:30, a helyszíne pedig a balatonfüredi Hotel Margaréta Anthemis I-II. terme,  8230 Balatonfüred, Széchenyi u. 53. A továbbképzésen a minősített versenybírók mellett további érdeklődő sporttársakat is szívesen látnak. A továbbképzésre 2020. március 2-ig az ide klikkelve elérhető űrlapon keresztül lehet jelentkezni. A továbbképzés részvételi díja 8 ezer forint/fő. A részvételi díj a továbbképzést megelőzően átutalással, 8 napos fizetési határidővel fizethető.  A helyszíni regisztrációra 9:00 órai kezdettel, az előadóterem bejáratánál kerül sor.

A továbbképzéssel kapcsolatos általános kérdéseket a versenybiro.bizottsag@gmail.com e-mail címre, a részvételi díj fizetésével és számlázással kapcsolatos kérdéseket a hunsail@hunsail.hu e-mail címre várják a szervezők.

A képzés részletes programját a csatolt dokumentumban lehet nézni.

Szöveg: Molnár Csaba / Magyar Vitorlás Szövetség

Fotó: Cserta Gábor / Magyar Vitorlás Szövetség


Csatolt fájlok: