A versenyrendezők minősítésének megújítása

A Magyar Vitorlás Szövetség rendszerében regisztrált versenyrendezők minősítésének megújítására a Versenyrendezők minősítési rendszerének 5.1.2 pontjában foglaltak szerint  2017. október 31-ig kerül sor.

A minősítések megújítása a mellékletekben szereplő űrlapon  (Újraminősítési adatlap 2 sz melléklet) keresztül lehetséges. A kitöltött űrlapokat a rendezo.bizottsag@gmail.com e-mail címre kérjük megküldeni október 31-ig, az üzenet tárgya „Minősítés megújítása 2017” legyen. Ha a kitöltéssel kapcsolatban technikai kérdésetek merül fel, ugyanezen az e-mail címen kérhettek segítséget. 
Figyelem: a megújításra nem jelentkező versenyrendezők minősítése a Versenyrendezők minősítési rendszerének 5.2.1.a pontja szerint megszűnik.

A jelentkezési lap kitöltésekor kérjük, hogy különös gondossággal adjátok meg versenyrendezői tevékenységeteket a 2016-2017-es évekre vonatkozóan. A Versenyrendezők minősítési rendszerének 6. pontja tartalmazza a minősítések megtartásának, az 5.1.2.c pontja pedig a magasabb minősítési szint megszerezésének feltételeit (Igazolás rendezői tevékenységről 1. sz. melléklet).

A 2018-2019. évekre érvényes minősítési szinteket a bizottság 2018. januárjában hozza nyilvánosságra a Magyar Vitorlás Szövetség weboldalán keresztül.

Köszönettel:

Versenyrendező Bizottság

 


Csatolt képek:


Csatolt fájlok:

Támogatóink: