Wossalaék 2. helyen végeztek

Soling Spring Trophy

2010. április 1-3. Castiglione della Pescaia (I)

 

 

 

A SOLING hajóosztályban is megkezdődött a 2010 évi európai versenyek sora. Az olaszországi Castiglione della Pescaiában rendezett első megmérettetésen az utolsó napi futamok előtt a Wossala-Vezér-Németh összetételű AUDI SAILING TEAM 9 ponttal még az első helyen állt. Az utolsó napon egy 720-as büntetés miatt a Wossala-Vezér-Németh összeállítású magyar egység 1 pont különbséggel a második helyen végzett a Soling tavaszi regattán Olaszországban.

 

Vasárnap kitűnő, 4-es 5-ös szélben és szikrázó napsütésben két futamot rendeztek meg. Az utolsó napon Kochék egy első és egy második helyet szereztek meg, míg a magyar Audi Sailing Team egy negyedik és egy első helyet ért el. Az első futamban az egyik bójánál Wossalaék hozzáütköztek Koch-ékhoz, és emiatt két teljes fordulót kellett megtenniük büntetésként. A versenyben a harmadik helyen az olasz Mafezzoli egység végzett.

 

A négy nemzet kilenc hajója közötti versenyben egy olyan spanyol egység is részt vett, amely több éves kihagyás után tért vissza a Real Club Nautico de Madrid képviseletében. Kochék a múlt hónapban megnyerték a Braziliában rendezett Világbajnokságot, melyen a magyar  AUDI SAILING TEAM nem tudott részt venni.

 

Támogatóink: