Vitorlások tesztelése a Kopaszi-gáton pénteken

Végre! Modern vitorlásokat tesztelhetsz pénteken a Lágymányosi-öbölben

Budapest, 2016. június 15. – Aki éppen egy vitorlás vásárlását fontolgatja, hogy nyáron jókat száguldozhasson a Balaton, a Velencei-tó vagy bármelyik másik állóvízünkön, jobb ha vár még két napot a döntéssel: pénteken a Lágymányosi-öbölben az utóbbi évek legkreatívabb, és talán leggyorsabban fejlődő hajógyára, a brit RS típusait „live” próbálhatja ki a vállalat magyar forgalmazója jóvoltából.

A tesztet szervező RS Sailing Hungary azért szervezi a nyílt napot, hogy a vitorlázni vágyók maguk dönthessék el, melyik típus „fekszik” nekik a legjobban. A kétszemélyes, aszimetrikus spinnakerrel szerelt RS Feva, a karbonból készült rohanógép RA Aero, vagy a túrázásokhoz tervezett Venture? Élvezné-e a trapézolást az RS 500-zal, vagy inkább egy tanulóhajót szeretne a gyerekeknek az RS Quba személyében? Bármelyik hajó is legyen az előzetes jelölt, érdemes beleülni a Kopaszi gáton, a Vitorlázó Gyermekekért Egyesület kikötőjében (a bejárattól mintegy 500 méter sétára, a Café Ponyvaregény étterem mögött a vízparton) tartobb bemutatón. „Aki eljön, biztosan nem fog csalódni, hajóba ülhet és vitorlázhat” – mondja Náray Richárd, a cég képviselője.

A teszteléssel egybekötött nyílt nap június 17-én, pénteken 16.30-kor kezdődik, és egészen sötétedésig tart. A hajókat szakavatott edzők és versenyzők segítségével lehet kipróbálni, de aki már valamelyest gyakorlottabb, egyedül is mehet egy próbakört az öböl vizén.

Kedvcsinálónak egy idézet a cég website-járól:

„ (azért gyere el, hogy kitaláld)… milyen is legyen a gép, amely meghatározza majd a nyaradat, amely élmény lesz a gyerekeknek, amely összecsődíti a kikötő népét, hogy lezuhant állal bámulják a legújabb szerzeményedet, és elismerő hümmögéssel vegyes irigységgel közelítsenek feléd a parton a mélyen tisztelt sporttársak...”

A hajók kipróbálásához telefonos vagy e-mailen történő bejelentkezés szükséges.

e-mail: szilvia.sreter@rs-sailing.hu
tel: +36 20 973 1633

További információk:

Náray Vilmos, Live PR
e-mail: naray@livepr.hu,
tel.: +36 20 369 2126

Náray Richárd, RS Sailing Hungary
tel.: +36 20 973 1633


Csatolt képek:

Támogatóink: