Vitorlás Suli Program: szombaton lesz a konferencia

Most szombaton - február 16-án - a Kopaszi-gáton a Vitorlás Suli Program lesz a téma.

A vitorlásoktatásban résztvevő gyermek száma jelentősen nőtt az utóbbi években, a Vitorlás Suli Program World Sailing-auditjára pedig várhatóan idén március végén kerül sor.

Az egyesületek, vitorlásiskolák, oktatók igyekeznek alkalmazkodni a trendekhez, egymás munkájának megismerésével újabb ötleteket inspirációkat kaphatnak, melyeket alkalmazni tudnak a gyakorlatban. Ennek érdekében rendez műhelykonferenciát a Magyar Vitorlás Szövetség. A rendezvény célja, hogy fórumot biztosítson információk cseréjére felmerülő kérdések megvitatására és segítséget nyújtson a legjobb gyakorlatok átadásában.

Időpont: 2019. február 16. 9.00

Helyszín: Budapest, Kopaszi-gát - Café Ponyvaregény

A konferencián Holczhauser András főtitkár a Magyar Vitorlás Szövetség vitorlásoktatásban játszott szerepéről, Litkey Árpád és Litkey Zsuzsa a Pöff Vitorlás Iskola oktatási modelljéről, Náray Richárd a Vitorlázó Gyerekekért Egyesület oktatási modelljéről és az RS Feva vitorlásoktatásban való használatáról, Beliczay Márton a Tihanyi Hajós Egylet (THE) képzési rendszeréről, Nagy R. Attila a legújabb kommunikációs eszközök és social média alkalmazásáról, Bartos Bea pedig csoportkohézió sportoktatásban játszott szerepéről tart előadást.

A műheykonferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, jelentkezni a bakoczy@hunsail.hu e-mail címen lehet. 

A meghívó és a részletes program a csatolt fájlokban olvashatóak.


Csatolt képek:


Csatolt fájlok: