Vitorlás Bál a Hotel Sopronban

A Fertő Tavi Vitorlás Szövetség idén is megrendezi az immár hagyományosnak mondható Vitorlás Bált, amelyet 2017. február 25-én 19 órától tartanak a négycsillagos Hotel Sopronban.

Az idén is változatos programot ígérő rendezvényre mindenkit szeretettel várnak a szervezők, ahol az ünnepélyes megnyitó után a Fertő Kupa is átadásra kerül. Ezen kívül lesz tombola, büféasztalos vacsora ízletes fogásokkal és tánc kifulladásig, amihez a Bendzsó Trió szolgáltatja a talpalávalót.

A Fertő tavi klubok fontosnak tartották, hogy egységes szervezetbe tagozódva működjenek, így 1957-ben megalapították Fertő Tavi Vitorlás Szövetséget (FVSZ), amely a sportági szakosztályok tevékenységét koordináló és támogató társadalmi szervezet. A szövetség nem csak a Fertő tavi vitorlázás sportág fejlesztését tűzte ki célul, hanem egyéb vízi tevékenységeket és sportágakat tömörítő, turizmust fellendítő kezdeményezések támogatását is.

Jegyek kaphatók a Hotel Sopron recepcióján, asztalfoglalással és egyéb információval kapcsolatban Szilvási Judit +3630/213-77-61 ad bővebb felvilágosítást.

Az idei Vitolrás Bál főszponzora a Casio, valamint a támogató partnerek közt szerepel a Hírsztár, a Hotel Sopron, a Profi Master Kft és a Pantaenius is.


Csatolt fájlok:

Támogatóink: