Vitorlás Bál

Tisztelt Sporttársunk!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a Magyar Vitorlás Szövetség - együttműködésben a Balatoni Hajózási Zrt-vel - 2024. február 24-én, szombaton újra életre hívja a korábban közkedvelt Vitorlás Bált, amelyre Önt is szeretettel várjuk.

A gálavacsora kiemelt célja az értékteremtés, amelynek fontos eleme, hogy a kiemelkedő egyéni és csapatteljesítményekről megemlékezzünk és köszönetünket fejezzük ki azon sportolóink számára is, akik nemzetközi hírnevet szerezve Magyarországot elismert sportnemzetté tették és teszik.

A már megszokott Év vitorlázója felnőtt és ifjúsági, férfi és női kategóriákon felül,
különdíjakkal szeretnénk elismerésünket kifejezni az alábbi kategóriákban is:

Életmű díj
Fair play díj
Év edzője díj
Az év utánpótlás műhelye díj
Az év csapata díj
Az év kikötője díj
Az év leggyorsabb hajója díj
Az év felfedezettje díj


Közösségünk évek óta folyamatos támogatója különböző jótékonysági eseményeknek, szervezeteknek. E hagyományt a gála alkalmával is előtérbe kívánjuk helyezni és célunk, hogy a hátrányos helyzetű gyermekekkel a balatoni és a Balatonon kívüli régiókban is megismertessük a vitorlázás szépségeit (Velencei-tó, Orfűi-tó, Tisza-tó, Mályi-tó vagy akár az erdélyi tavak).

Legyen részese a hagyomány újjászületésének, hogy a Vitorlás Bál közösségünk egyik legfontosabb, vízen kívüli eseménye lehessen.

Várjuk 2024. február 24-én, szombaton este 19.00 órától a Budapest Marriott Hotelben, ahol elegáns báli környezetben, színvonalas műsorokkal, kiállításokkal, szórakoztató programokkal, valamint jótékonysági aukcióval készülünk.

Az esemény dress code-ja: black tie
 
További részletek, jegyvásárlás a www.vitorlasbal.hu weboldalon.

Találkozzon csapattársaival, sporttársaival, a vizek szerelmeseivel a báli szezonban is!

Üdvözlettel:
Haranghy Csaba
Magyar Vitorlás Szövetség elnök

Veigl Gábor
Balatoni Hajózási Zrt. vezérigazgató


 

Támogatóink: