Újra van Audi H2O magazin a tévében

Július 5-én kedden a Sport 1 csatornán újra képernyőre került a közkedvelt H2O Magazin a Fehér Sándor vezette X-Treme Stúdió közkedvelt vízisport magazinja.

Íme a beharangozó és lejjebb az ismétlési időpontok.

Egy újabb karitatív regatta. Ezúttal kerekesszékes gyerekeket vitorláztattak élményterápiás célzattal a Balatonon. Az egész napos program során a fiatalok a  vitorlázáson kívül különféle vicces játékokat is kipróbálhattak. Svájcban épített Finn dingiket, most saját, diósdi műhelyében készít hajókat Tönkő Gábor. A fiatalember többnyire T-Jolleket épít, de továbbképzéseket, edzőtáborokat és legénységképzést is szervez fiataloknak. Több mint száz éve dolgozik a Balatoni vízirendészet, nemcsak hajókkal, de helikopterekkel is. Feladatuk közé tartozik a speciális mentés mellett a fürdőrendészeti, horgászati és vízi-közlekedési szabályok betartásának ellenőrzése is. Magyarország világhírű a sporthajó gyártásáról, de a klasszikus fahajók szakszerű felújítása is világszínvonalúnak mondható. A főváros mellett komoly hajóépítő cégek dolgoznak Balatonfűzfőn és Kápolnásnyéken is. Idén is megrendezték a hagyományosnak mondható betonkenu kupát a Kopaszi gátnál. Az egyetemi csapatoknak ezúttal a hajókon kívül beton focilabdát és betonhidat is kellett készíteniük.

 

Ismétlések:

SPORT 1 HD: Szombat (Július 9.) 19:30  Vasárnap (Július 10.) 10:30  Hétfő (Július 11.) 19:00  Vasárnap (Július 17.) 2:00

SPORT 2 HD: Kedd (Július 12.) 21:00  Péntek (Július 15.) 6:00

Támogatóink: