Újdonság pályázat a Budapest Boat Show-n

A Budapest Boat Show, Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője, a hajózás és vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvény a 2017-es év kapcsán negyedik alkalommal hirdeti meg a Budapest Boat Show – Újdonság Pályázatot!

A 2017. február 23-26. között megrendezésre kerülő kiállítás mindig is elkötelezett támogatója volt a hajóipar fejlődésének, teret biztosítva a kiállításon a hazai és külföldi innovációknak. Ennek célja, hogy a hajós közönség személyesen is megismerkedhessen a piac újdonságaival, és legfrissebb trendjeivel. A Budapest Boat Show szervezői a díjazott termékeket nem csak a helyszínen hozzák közelebb az érdeklődőkhöz, hanem a kiállítás által használt kommunikációs csatornákon is népszerűsítésre kerülnek.

A pályázat a korábbi évekhez hasonlóan két kategóriában kerül meghirdetésre. A pályázatokat hajógyártó, illetve hajózáshoz kapcsolódó termékek gyártóitól várják a szervezők. A beérkezett anyagokat egy, a Hungexpo Zrt. által felkért, független szakmai újságírókból és szakemberekből álló bizottság bírálja el, mely biztosítja a pártatlan és szakmai szempontokon nyugvó végeredményt.

A Budapest Boat Show 2017 – Újdonság Pályázaton való elindulás ajánlott minden olyan vállalkozásnak, mely a meghirdetett kategóriák egyikébe tartozik, hiszen a díjmentes részvétel mellett a nyertes termékek, helyet kapnak a Budapest Boat Show kommunikációjában és színpadi beszélgetés keretei között az pályázók maguk mutathatják be terméküket az érdeklődő közönségnek. Ezen felül, a hajó kategóriában díjazottak jelentős kedvezménnyel vehetnek részt a kiállításon, a pályázaton résztvevő termékükkel.

A pályázat leadási határideje 2016. december 9. A kiírás, illetve részletes információk a pályázatról megtalálhatók a Budapest Boat Show holnapján a http://boatshow.hu/hu/ujdonsag-palyazat

Fotó: A 2016. évi újdonság pályázat díjazottjai Dr. Kollár Lajos MVSz elnökkel és a Hungexpo képviselőivel


Csatolt képek: