Szövetségi Kapitányok előadássorozat – 2. előadás

2024.01.19-én este 6-kor ezen a linken minden érdeklődő meghallgathatja a Szövetségi Kapitányok második előadását, amelynek fő témája: hogyan hozd ki a legtöbbet az edzéseidből?

Kérünk Benneteket, hogy ezen a linken keresztül elérhető kérdőívben írjátok meg 2024.01.18 12 óráig, amire kíváncsiak lennétek a témával kapcsolatban, mert az előadás alatt nem lesz lehetőség kérdezni az előadóktól, Ian Ainslie-től és Berecz Zsombortól.

Az előadásról bővebben:

Ahogyan Vince Lombardi is kiemelte az edzések fontosságáról,  „A szótár az egyetlen hely, ahol az eredmény megelőzi a munkát.”
Az előadásban többek között körül járjuk majd, hogy a kiváló sportolókat mi teszi kiemelkedővé. Megnézzük majd azt, hogy hogyan tanulhatunk jól, hogy az utunk hatékonyabb legyen. Emellett sorra vesszük, hogy milyen elemei vannak egy hatékony vízi edzésnek: milyen célokat érdemes kitűzni az adott napra; milyen módon kell kivitelezni az edzést; végül pedig az edzés nap végén, milyen elemei vannak egy jó kielemzésnek, megbeszélésnek.

Az előadás főként utánpótlás sportolóknak szól, akiknek céljaik között szerepel, hogy egyszer eljussanak egy olimpiára, azonban úgy gondoljuk bárki, aki szeretne az tanulhat az előadásból.

Amennyiben személyesen szeretnétek részt venni az előadáson akkor várunk titeket a Kékszalag Port-ban 18:00 órától!

Támogatóink: