Sportedzői képzés indul - jelentkezési határidő 2022. szeptember 20.

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem meghirdette az idei, ősszel induló új szakmai képzéseit, amelyek célja a képzett sportoktatók, sportedzők létszámának növelése.

A 2022 októberétől 2023 októberéig tartó sportedzői szakmai képzés (szakképesítésre felkészítés) célja, hogy a képzést abszolváló edző többek között a versenyzésbe való bekapcsolódásra nevelje tanítványait és tisztában legyen a sportági képességek fejlesztésének lehetőségével, a rá bízott versenyzők teljesítmény javításának módszertanával. Képes célirányosan tervezni, szervezni és irányítani a sportolók, csapatok rövid, közép- és hosszú távú felkészítését és versenyeztetését. 

A képzés díja 390 000 forint, három egyenlő részletben is ki lehet fizetni.

Emellett az egyetem Továbbképző Központja meghirdette a sportszervezői munkatárs szakképesítésre felkészítő szakmai képzést is, ami egy adott sportágban a sportszövetségek szakmai feladatainak ellátásához, működésük biztosításához nyújt támogatást.

A vitorlásedzői képzésről részletesen a csatolt fájlban elérhető tájékoztatóban olvashat. 

Jelentkezési határidő: 2022. szeptember 20.

A sportszervezői munkatárs szakképesítésre felkészítő képzésről pedig további információk ezen az oldalon találhatóak: 

https://tf.hu/egyetem/szervezeti-felepites/tovabbkepzo-kozpont/szakmai-kepzesek/sportszervezo-munkatars-szakkepesitesre-felkeszito-szakmai-kepzes

Amennyiben felmerülő kérdéseik lennének az új képzési rendszerrel kapcsolatosan, akkor az egyetem Továbbképző Központjában lehet érdekődni: 

Honlap: https://tf.hu/tk

E-mail: tovabbkepzes@tf.hu

mobil: +36 30 176 6659

tel.: +36 1 487 9272


Csatolt fájlok:

Támogatóink: