Idén is nagy sikerrel zajlik a Go Boating program

A Magyar Vitorlás Szövetség a Magyar Olimpiai Bizottság szakmai támogatásával 2017. június 8-án, csütörtökön szervezte meg a GO BOATING napot.

Ez a nyílt nap remek alkalom arra, hogy a 8-18 éves gyerekek megismerkedjenek a vitorlázással és azokkal a vitorlás klubokkal, iskolákkal, ahol lakóhelyükhöz közel elsajátíthatják ennek a gyönyörű, és egyre népszerűbb sportágnak az alapjait.

A programhoz az idén már 18 vitorlás egyesület kapcsolódott a Balatonon, Velencei-tavon, Fertő-taon és az Orfűi-tavon. Több helyen neves vitorlázók fogadták a gyerekeket. A Csopaki Vitorlás Iskolában Czégai Péter, míg a BS-Fűzfő-ben Németh Enikő olimpikon vitorlázók mutatták be sportágunk szépségeit.

Vannak olyan klubok, ahol a helyi program kiváló előkészítése és az iskolákkal kialakított remek együttműködés okán, olyan sok gyerek jelentkezett, hogy több napig tart a rendezvény, ezért a részletes beszámolónkat a jövő héten publikáljuk.

Az MVSz, amely nemcsak az élsport, hanem a szabadidő-sport és az utánpótlás-nevelés letéteményese is, szívesen támogat minden olyan akciót, amely arra irányul, hogy a gyermekek megismerjék sportágunkat.

Ezúton is nagyon köszönjük az iskolavezetők, tanárok együttműködését, akik segítették, népszerűsítették az országos programunkat és lehetőséget biztosítottak, hogy minél több diákjuk részt vehessen a Go Boating napon.

Rövid előzetes videó a programról elérhető az alábbi linken.

https://youtu.be/lU5etPm4b6A


Csatolt képek:

Támogatóink: