RS Feva: ez is megvolt

Megvolt a második RS Feva ranglistaverseny és megjött a bajnokság versenykiírása. 

Az Alsóörsi BYC (Balatoni Yacht Club 1912) rendezésében zajlott a Magyar RS Feva csapatok idei második ranglistaversenye június végén. A futamokon a rossz idő ellenére kilenc hajó vett részt. A jó hangulatú versenyen az első napon erős szél, a másodikon változékony légmozgás borzolta a kedélyeket. A verseny végén 5 futam után hirdettek eredményt.

A RS Fevák második ranglistaversenyén a Kerekedből Csekovszky Mór - Juhász Sámuel páros végzett az első helyen a VGYE színekben versenyző Náray Bendegúz – Náray Borbála vezette hajó előtt. A harmadik helyen a BYC versenyzői, Korbuly Sarolta- Nagy Csenge értek a célba.  A versennyel párhuzamosan zajlott a Nyugati Medence Kupa második fordulója is, ahol öt RS Feva állt rajthoz. A kemény idő ellenére ezen a pályán is Balatonmáriafürdőn, 7 futamot bonyolítottak le a hajóosztályban versenyzőknek. A BMVI csapata Igali Csilla vezetésével ismét jelesre vizsgázott versenyszervezésből.

További hírek az RS Fevák táborából

Az RS Feva Országos Bajnokság versenykiírása itt található: http://rs-sailing.hu/hu/versenykiiras-az-orszagos-bajnoksagra/ és innen is letölthető.

Itt pedig az RS Feva Eurocupra lehet nevezni: http://rs-sailing.hu/hu/amerikai-nevezes-az-europakupara/

Fotó: Rs-sailing.hu


Csatolt fájlok: