Rendkívüli közgyűlés lesz az MVSz-ben

Jövő szerdán - október 10-én - rendkívüli közgyűlést tart a Magyar Vitorlás Szövetség (MVSz). Meghívó.

Tisztelt Tagegyesületünk!

Szövetségünk elnökségének döntése értelmében a Magyar Vitorlás Szövetség 2018. évi rendkívüli közgyűlésének

  • időpontja: 2018. október 10. (szerda) 17:00 óra
  • helyszíne: 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

melyre ezúton tisztelettel meghívom.

Az MVSz Alapszabály 13 § 2. pontjában előírtak szerint tájékoztatjuk, amennyiben a közgyűlés az eredeti időponttól számított 30 percen belül nem válik határozatképessé,
17:30-tól kerül sor a megismételt közgyűlésre.

A megismételt közgyűlés az eredeti napirendbe felvett kérdésekben a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes. Az MVSz Alapszabály 12. § 3. pontja értelmében – az Alapszabály 12. § 4. pontjának előírásai szerint – egy tag több képviselőt is delegálhat a közgyűlésre.

A tag képviselője a közgyűlésen személyesen köteles eljárni, képviseleti jogát teljes bizonyító erejű magánokirattal átruházhatja. Egy megbízólevéllel rendelkező képviselő ilyen módon legfeljebb 5 szavazattal rendelkezhet. Egy képviselő kizárólag 1 (egy) tagot képviselhet és a fentiek szerint maximum 5 (öt) szavazattal rendelkezhet a közgyűlésen.

A tag köteles képviselőjének megbízólevelet adni, amelyből a közgyűlésen megállapítható a képviselő képviseleti jogosultsága és az általa képviselt szavazatok száma. A képviselő köteles a megbízólevelet a közgyűlésen, a regisztráció során a titkárság illetékes munkatársának eredeti példányban átadni. A küldöttek a szavazólapokat a helyszínen 16:00 órakor kezdődő küldött akkreditálás alkalmával vehetik át. 

Együttműködésüket előre is köszönjük! Várjuk szíves megjelenésüket és aktív részvételüket a közgyűlésen!

Sporttársi üdvözlettel:

Holczhauser András
főtitkár
Magyar Vitorlás Szövetség

A közgyűlési meghívó, a tervezett napirend és a megbízólevél a csatolt dokumentumokban olvashatóak.


Csatolt fájlok:

Támogatóink: