Pompás helyezés a Gardán és az Európa Kupában

A Jeney Máté - De Jonghe Arhur páros a hetedik helyen zárta a 29er Európa Kupa utolsó versenyét. Összetettben pedig a második hely lett az övék.

Olaszországban, a Garda-tavon rendezték a 29er osztály Európa Kupájának utolsó fordulóját, amelyen kiváló eredményt ért el a Jeney Máté - De Jonghe Arthur (Spartacus Vitorlás Egylet) kettős. A 111 hajós mezőnyben a 7. helyen fejezték be a versenyt. 

Az egész évben kiemelkedő teljesítményt nyújtott magyar egység az Európa Kupában induló 324 egység között összesítettben a második lett, korábban pedig az az Európa-bajnokságon a 6. helyen zártak. 

A két sportolóval készült interjú - amelyben többek között az Európa-bajnokságról, a maximalizmusról, a parázásról, Berecz Zsombor és Érdi Mári sikereiről, a Balatontól a világ tetejéig vezető útról, valamint a jövőről is szó esik - itt olvasható.

Az Európa Kupa utolsó fordulójának eredményei itt találhatóakAz Európa Kupa összesített végeredménye - benne az versenysorozatban szereplő többi magyar egységgel - pedig itt olvasható

Fotó: Elena Giolai


Csatolt képek:

Támogatóink: