Ötödik helyről az Éremfutamba

Ma a hetedik, nyolcadik és kilencedikkel zárultak a teljes mezőnnyel lebonyolított futamok Melbourne-ben a 2016-os Világkupa sorozat záró eseményén. Érdi Mári 11. majd kétszer a 4. helyen ért célba és ezzel az összetett lista 5. helyéről várja a vasárnapi Medal Race-t.

A mai futamok közül az eddig egyenletesen ötödik-hatodik helyeket hozó belga Emma Plasschaert kettőt is megnyert, és ezzel Mári elé került.

Holnap a Laser Radial Éremfutamra az olimpiai osztályok közül negyedikként helyi idő szerint 14.20-kor kerül sorra, ami nekünk hajnali 4 óra 20 perc.

A melbourne-i Világkupa eredménylista elérhető ITT

A verseny honlapja: http://sailingworldcupmelbourne.com/

A futamokról GPS nyomkövetéssel grafikus közvetítés látható innen elérhetően: http://sailingworldcupmelbourne.com/live-tracking

Fotó: Pedro Martinez / Sailing Energy / World Sailing

Az ötszörös korosztályos világbajnok és olimpiai 14. helyezett Érdi Mári 2016-ban a most zajló melbourne-i záró fordulón kívül három Világkupa eseményen versenyzett. Hyeres-ben 13., Weymouth-ban és Csingtaóban is a 8. helyen végzett. 2016-ban a Világkupa versenyeken már csak a meghívott, legjobb versenyzők vehetnek részt.

Támogatóink: