Összefogás: több verseny együtt

Három versenyre együtt is lehet nevezni az EGIS SE, a Tramontana YCE és a  Vízügyi SC együttműködésének köszönhetően. Íme a klubok közleménye. 

Kedves Vitorlázó Barátaink!

Örömmel tájékoztatjuk a vitorlázókat, hogy összefogtunk.

Összefogtunk azért, hogy a „kis” klubok versenyei minél több vitorlázóhoz eljussanak.

Összefogtunk azért, hogy ár/érték arányban a lehető legtöbbet tudjuk nyújtani.

Összefogtunk azért, hogy bármely hajóosztály már 2019 június végére biztosíthassa 2020. évi osztálystátuszához szükséges versenyeket, igen kedvező, mindössze 15.000 Ft/fő nevezési díj
mellett. (Ez a kedvezményes összeg tartalmazza mindhárom versenyen nevezési díját és a kapcsolódó programokon való részvételek költségét!)

A klubok összefogása a következő forgatókönyvet eredményezi

  • 2019. június 22-23- Csopak EGIS Kupa: 2 napos pályaverseny, Lám Dezsőre emlékezve.
  • A következő hétvégén 2 túraversennyel várják a hajósokat, a versenyek a Balaton két igazi legendájához köthetőek. 2019 június 29-én Füreden a Tramontana – Sennebogen Kupa várja a versenyzőket. Az 1 napos pályaverseny a már hagyományos Füred – Alsóörs -Siófok – Füred pályán kerül megrendezésre. 
  • 2019 június 30-án a Balaton keleti medencéjében kerül sor a HAMIS SZALAG - Szilvássy Zoltán  Emlékversenyre, melynek rajtja szintén Füreden lesz.

Érdemes már most elmenteni az időpontokat a naptárban, a versenykiírások pedig hamarosan megjelennek.

Természetesen a versenyekre külön-külön is lehet nevezni, a kedvezmény azonban a három verseny együttes nevezése esetén érvenyes!Mindhárom versenyre kedvezményes nevezés az EGIS Kupán!

A fotó a 2018-as Tramontana Kupán készült 

Támogatóink: