New Year's regatta - vége

Véget ért az évad utolsó versenye, így most már a fiatalok is teljes mértékben átadhatják magukat az ünneplésnek, s lélekben készülhetnek az új esztendőre.

 

A gyenge szél a második naphoz hasonlóan ma sem tette lehetővé a vízre szállást, így három futam alapján hirdetnek este végeredményt a hvari New Year’s Regattán, mely egyben a 14 fordulós Laser Európa Kupa versenysorozat ünnepélyes zárása is lesz, ahol nagy örömünkre több magyar versenyző is érdekelt lesz.

 

New Year’s Regatta végeredménye:
http://www.jkzvir.hr/index.php?kategorija=3&pid=4&jezik=eng

 


Vadnai Benji a Laser 4.7 kategória abszolút és U16 kategória győzelmét is megszerezte a versenysorozatban, míg Laser Radiálban az U19 kategória 3. helyezéséért Héjj Viktória kapja meg a bronzérmet, a fiúknál pedig az U17 korosztályban Mátyás Viktor állhat fel a dobogó második fokára, ami az U19 kategória 4. abszolút 5. helyezését jelenti számára, s veheti át a díjazottaknak járó kupát az esti ünnepségen. Laser Standard-ban is van egy dobogósunk, az U21 kategória ezüstérmét Bakóczy Róbert szerezte meg, ám ő nem állt rajthoz az utolsó fordulón, így nem tudja személyesen átvenni a díját.

 

Minden helyezettnek ezúton is GRATULÁLUNK!

 


A Laser Európa Kupa versenysorozat eredményeiről és az ünnepi díjkiosztóról az új év első napjaiban részletesen is beszámolunk, de addig is nagyon boldog, sikerekben és eredményekben gazdag új esztendőt kívánunk Mindenkinek!

 


Eszes Bernadett
MVSZ – OÉB/UB

 

Támogatóink: