MOST

Most, azonnal, és nem lesz többé hosszú sorban állás, bosszankodás, kék könyv, sportorvosi, versenyengedély, hajólevél, szövetségi bélyeg és effélék izgatott keresgélése és bemutatása!!! De ehhez most, azonnal meg kell tenni az adatfelvitelt! Kérjük gondoljon erre mindenki időben, például a május 16-i Évadnyitó előtt!

Az MVSz új VIHAR rendszere immár egy hónapja működik és elérhető, de csak akkor élvezhetjük minden előnyét, ha mindannyian megtesszük a magunk dolgát, és a saját adatainkat hiánytalanuk belevisszük.

Az új szoftver kiiktatja a kék könyvet, a feleslegesen hosszú sorban állásokat, az állandó ellenőrzést, de ehhez most mindenkinek rá kell szánnia néhány percet a számítógép előtt, vagy többet, ha segítséget igényel a regisztráláshoz és a dokumentumok feltöltéséhez.

Hát nem lenne nagyszerű eztán akár online nevezni, fizetni és arról számlát kapni, majd csak odavitorlázni a rajthoz, és élvezni a versenyt?

Ehhez most már csak évente egyszer kell elvégezni az alap ügyintézést!

Érdemes alaposan elolvasni a hunsail.hu oldalon a Vihar bejelentkezés alatti bannerről elérhetőhasználati utasítást. A feladat nem bonyolult, csak minden lépése pontosan végrehajtandó!

Az új rendszer azonnali előnyei a nevezési procedúrák leegyszerűsödésében lesznek nyilvánvalóak, de majd feltűnnek az eredmény- és a naprakész ranglista számításokban, a hajóosztály és hajó ügyekben, és minden tagnyilvántartási kérdésben.

Egyetlen „hátránya”, szokatlan hatása persze van az új, működő VIHAR rendszernek: Nem lehet megdumálni valamely dokumentum hiányát, megbeszélni az ügyintézővel annak későbbi  (gyakran elmaradó) bemutatását. Akinek valamelyik fontos dokumentuma – egyesületi tagsága, versenyengedélye, sportorvosija. szükség esetén a hajólevele és hajóvezetői engedélye – még nincs feltöltve a rendszerbe, az sajnos nem rajtolhat el a versenyen. Bárkit is ismer a rendezőségben és bármennyire segítőkész akar lenni a versenyiroda munkatársa.

Kérjük gondoljon erre mindenki időben például a május 16-i Évadnyitó előtt!

A hajótulajdonosok, skipperek, kapitányok szóljanak csapatuk tagjainak, hogy erről ne feledkezzen meg senki!

Az Évadnyitó nevezésekor a versenyirodán megerősített létszámmal és gépparkkal segítenek az MVSz munkatársai az adatfelvitelben, de aki mindezt még időben elvégzi odahaza, az nyilvánvalóan hamar, szinte sorbanállás nélkül végezhet majd.

A rendszer minden elemében akkor fog jól működni, ha mindenki végrehajtja a saját adatainak maradéktalan rögzítését. Az idén már lefutott bármely verseny eredménye is akkor kerül be a helyére, ha minden egyes olyan résztvevő, aki akkor még regisztráció nélkül versenyzett végrehajtja a saját adatai felvitelét. He ezt nem teszi meg a szoftver előbb-utóbb törölni fogja az eredmények közül és a ranglistákról. Egyetlen legénységi tag is tönkreteheti így a csapata minden addigi fáradozását.

Vagyis, MOST, azonnal érdemes a számítógép elé ülni, és megbarátkozni ezzel az extra, ám évente egyszeri feladattal, amely viszonzásul nagy kényelmet, sok-sok időmegtakarítást, és rengeteg felesleges bosszankodást takarít meg mindannyiunknak.

Legyen ez a kép mielőbb csak egy emlék a múltból !

Támogatóink: